Askere gitmemek gurursuzluk mu?

Belli bir kilo sınırı var, o kilo sınırından yukarı isen alınmıyorsun askere
Maalesef ya mecbur baya bı param gidecek. Anlamıyorum şu adalet sistemini. Nedense sadece işi önemli olan insanlara çalışıyor adalet
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yobazları dinleme, zorunlu askerlik saçmalıktır. O siyasetçilerin oğulları askere gidiyorlar mı?
Evet ama orta gelirli bir aileyiz 80 bin lira bedelliye nasıl vericem ki?

Artık çoğu kişiden duymaya başladım. Yok askere gitmessen gurursuzsun. Yok sen gay misin? Ben gitmeyeceğim diyince herkes gay misin diye soruyor ulan anneme kim bakacak gidersem diyorum bizi ilgilendirmez. Diyor gerçekten artık bıktım daha 3 yıl var. Eğer ki askere gidersem annem fln bakacak birisi yok. Gitmemem doğru di mi?
Askere gidip 6 ay tuvalet temizleyeceğime basar parayı bedelli yapar geçerim.

Saçma zaten zorunlu askerlik. Belki tam hayatının dönüm noktasında seni alıyorlar askerlik adı altında getir götür işi yaptırıyorlar.

Askere gidip 6 ay tuvalet temizleyeceğime basar parayı bedelli yapar geçerim.
Ama 80 bin de baya fazla. İlla askere gideceksin diyorlar.

Saçma zaten zorunlu askerlik. Belki tam hayatının dönüm noktasında seni alıyorlar askerlik adı altında getir götür işi yaptırıyorlar.
Hayatımın dönüm noktası + anneme bakacak kimse yok. Ulan adam Akıllı bir askerlik sistemimiz bile yok hala kimse adam akıllı ses çıkartmıyor ya ona acıyorum

Ama 80 bin de baya fazla. İlla askere gideceksin diyorlar.

Hayatımın dönüm noktası + anneme bakacak kimse yok. Ulan adam Akıllı bir askerlik sistemimiz bile yok hala kimse adam akıllı ses çıkartmıyor ya ona acıyorum
Ses çıkarsan ne yarar. 50k maaş alan insanların çocukları askerliğin a sını bilmezler

Zorunlu askerlik zaten saçmalık, gitmeme şansın varsa gitme.

Benim çevremdeki herkes çakallık için gidiyor her giden bilerek kolundan, bacağından, elinden vuruluyor gazi sayılıyor
Bence askere gitmek saçma

Şahsi düşüncem tabi katılmayanlar
olabilir.
Askerlik 1-2 ay sıkı silah eğitimi olsa yeterli olur bence

Ne alakası var? Eğer ben psikiyatri kazanırsam inşallah olur askerlik yapmam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,203,063
Üyeler
191,206
Son üye
d4rk.tech
Geri