yolda 10k para buldum

Reaksiyon skoru
12
Aga geçen gün yolda yürürken bir çanta buldum köşede, aldım içine baktım, içi full para doluydu, karakola gittim sahibini bulduk 30 lu yaşlarda Bi adam çantada 10k para varmış, teşşekür ederim kardeşim iyiki senin gibi insanlar var dedi çıkardı cebinden 10 lira verdi. Ayıp degil mi kardeşim

Aga geçen gün yolda yürürken bir çanta buldum köşede, aldım içine baktım, içi full para doluydu, karakola gittim sahibini bulduk 30 lu yaşlarda Bi adam çantada 10k para varmış, teşşekür ederim kardeşim iyiki senin gibi insanlar var dedi çıkardı cebinden 10 lira verdi. Ayıp degil mi kardeşim
Ayıp bir şey göremedim

Ne bekliyordun ki? Karakola götürmendeki amaç adama parasını geri vermek, sana para vermesi için mi götürdün?

komik adamsın hocam
adamın senle parayı yarı yarıya bölüşmesini mi bekliyordun
Parayı hiç vermeseydim ne olacaktı? Yarısında versin demiyorum ama 10 lirada çingenelik
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ne bekliyordun ki? Karakola götürmendeki amaç adama parasını geri vermek, sana para vermesi için mi götürdün?
Hayır ama enazından bir para vereceksen düzgün bir para ver ben o 10k yı alıp gidebilirdim

Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Parayı hiç vermeseydim ne olacaktı? Yarısında versin demiyorum ama 10 lirada çingenelik

Hayır ama enazından bir para vereceksen düzgün bir para ver ben o 10k yı alıp gidebilirdim
g4tünü kaldırıp çalış milletin emeğinde gözün olmasın

100tl deseydin hikaye daha inandırıcı olurdu.

Muhtemelen suç işlemiş olacaktın, bir adam banka hesabına yanlışlıkla para gönderen kişiye parasını geri vermediği için hapse girmişti. Haberi bul desen bulamam ama hatırlıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,208,863
Üyeler
194,707
Son üye
Rafakksjeıdjdbeuxıks
Geri