Donanim Arşivi ( GRAFİK TASARIMI )

S C O

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
579
Herkese merhaba arkadaşlar , bazı forumların altına 2 tane yaptığım '' GRAFIK TASARIMLARINI '' eklemeyi düşünüyorum.. Lütfen yorumlarda belirtmeyi unutmayın eksik yada fazla varsa çekinmeden söyleyin lütfen..

1.
ASWA.png

2.

WAQD.png

2. şahsen daha iyi gibi

fotoğrafların kalitesi düşük olmuş, 2. tasarımda Ü harfi güzel durmuyor.
Düşük Olma Sebebi Zaten PNG Olması Kardeşim, PNG Kalitesini Yükseltirsin Lakın Tasarım Kötü Olur Bu Sefer.. Dene İstersen Sonra Özelden At Bana Dostum Ne Demek İsteğimi Anliyacaksin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şahsen Bende 1. Beğendim Lakın Sizin De Fikirlerinizi Alayım İstedim İyi Yada Kötü Yorum Farketmez :D

Düşük Olma Sebebi Zaten PNG Olması Kardeşim, PNG Kalitesini Yükseltirsin Lakın Tasarım Kötü Olur Bu Sefer.. Dene İstersen Sonra Özelden At Bana Dostum Ne Demek İsteğimi Anliyacaksin.
tasarım konusunda yeterince bilgiye sahibim dostum, demek istediğinide anlıyorum lakin donanım arşivi yazısının kalitesiz durması tasarımı genel olarak kötü yapıyor, bence ikiside güzel olmamış (bence).

Ne alaka hocam :) Düşük kaliteli olması için bmp, gif gibi uzantılara sahip olması lazım. PNG, JPG gibi uzantılar oldukça kaliteli oluyor.

tasarım konusunda yeterince bilgiye sahibim dostum, demek istediğinide anlıyorum lakin donanım arşivi yazısının kalitesiz durması tasarımı genel olarak kötü yapıyor, bence ikiside güzel olmamış (bence).
Yorumun Ve Bilgiler İçin Teşekkür Ederim Ederim Dostum. Herkesin Bakış Açısı Farkı Sonuç'da Saygım Sonsuzdur Her Yoruma :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,203
Üyeler
184,902
Son üye
noblelunatic
Geri