Mezuna kalmak 81k dan

knka kesinlikle gelirsin ben de c2 seviyesine ilerlemek istiyorum yapılmayacak şey değil. Kaçıncı senen bu arada?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

harbi, dijital tasarım ortamı neden o kadar kalabalık ?
Ülkemizin yatırım yapmadığı bir alan, herkes kendi kendine yetmeye çalışıyor. Özel şirketlerin de alacağı adamlar belli.

Daha iyi yapacağınıza inanıyorsanız kesinlikle mezuna bırakın. Ben bir tahmin yaparsam seneye 20-25K arası bir sıralama yaparsınız.

knka kesinlikle gelirsin ben de c2 seviyesine ilerlemek istiyorum yapılmayacak şey değil. Kaçıncı senen bu arada?

harbi, dijital tasarım ortamı neden o kadar kalabalık ?
Bu sefer de girersem 3.girism olucak kendime guveniyorum matematigim cok iyi turkcede orta diyebilirim bende iste bu sene ingilizce + fen + mat turkce deneme seklinde calismayi planliyorum uni kazanincada sınavla hazirligi atlamak yapabilirmiyim?

Bu sefer de girersem 3.girism olucak kendime guveniyorum matematigim cok iyi turkcede orta diyebilirim bende iste bu sene ingilizce + fen + mat turkce deneme seklinde calismayi planliyorum uni kazanincada sınavla hazirligi atlamak yapabilirmiyim?
Evet yapabilirsin ingizlceye calismasan bile yksden sonraki 3 ay ing calis yine o sınavi gecebilirsin

Bende zaten yksden sonraki 3 ayda ingizceyi daha cok calisicam sinava kadar gunde 1 2 saat yeterlimidir
Evet

Ama yerinde olsam bilgisayr yazacaksam simdiden giderim çünkü artik tıp falan kazanmadikca bilgisyara derece ile gitmenin pek mantigi yok eskisi gibi kimse uniye bakmiyor senin ne bildigine bakiyor egitim kaliten BELKİ biraz kotu olabilir ama 20k da gidecegin unideki ders zorlugu sinif gecme zorluguna degmez yani tavsiyem git icinden zaten gercekten istek varsa elbet guzel bir is sahibi oluyorsun

Evet

Ama yerinde olsam bilgisayr yazacaksam simdiden giderim çünkü artik tıp falan kazanmadikca bilgisyara derece ile gitmenin pek mantigi yok eskisi gibi kimse uniye bakmiyor senin ne bildigine bakiyor egitim kaliten BELKİ biraz kotu olabilir ama 20k da gidecegin unideki ders zorlugu sinif gecme zorluguna degmez yani tavsiyem git icinden zaten gercekten istek varsa elbet guzel bir is sahibi oluyorsun
81k yaptim gelen unide cok kotu

Obp'niz kaçtı hocam? Merakımdan sordum, kendinizi baya geliştirmişsiniz.

Geri