Yardım Arctis 1,3 vs hs60 pro vs cloud 2

HasanBG

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
859
Arkadaşlar sizce hangisini almaliyim? istediğim kulaklik sadece oyun icin degil hem valorant tarzı oyunlar hem hikayeli oyunlar hem de dizi ve film icin istiyorum da sizce hangi kulakligi alayim ya da bu kulaklıklar haric hangi kulakligi onerirsiniz ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar sizce hangisini almaliyim? istediğim kulaklik sadece oyun icin degil hem valorant tarzı oyunlar hem hikayeli oyunlar hem de dizi ve film icin istiyorum da sizce hangi kulakligi alayim ya da bu kulaklıklar haric hangi kulakligi onerirsiniz ?
Arkadaslar bir de bugun akrabamla mediamarkta gittim ve arctis 3'ün uzatmasi olmadigini gordum yani uzatma derken arctis 1 de metal uzatma var ama 3 de hiçbir uzatma yok ondan dolayi kafama tam oturamadi da ondan dolayi kafaya tam oturan bir kulaklik olmasi onemli

Arkadaslar bir de bugun akrabamla mediamarkta gittim ve arctis 3'ün uzatmasi olmadigini gordum yani uzatma derken arctis 1 de metal uzatma var ama 3 de hiçbir uzatma yok ondan dolayi kafama tam oturamadi da ondan dolayi kafaya tam oturan bir kulaklik olmasi onemli
Söyleriklerinin arasında kesinlikle cloud 2

Peki bu kulaklik sadece oyun icin mi cunku ben bilgisayarın karsisina oturup 7,8 saat dizi de izliyorum ara sira da onun icin uygun mudur ?
Dizi anlamında da sorun yaşamadım güzel kulaklık alabilirsin.

Bu arada amazon indirimlerini bekle 900 civarlarına düşüyor.

Cloud II tabii ki de. Bu arada C-II'nin tasarımı ve malzemesi değişmiş yeni şekli daha güzel, geçerli olmuş.

Hocam elbet terleme olcaktir ama uzun kullanimda iyice pisirmiyor di mi
7-8 saat taktığın tüm kulaklıklar kulağını terletecektir. Terletmiyor diyen yalan söyler. Ama cloud 2 senin söylediğin kulaklıklar arasında açık ara önde. Ben 4-5 saat takıyorum kulağımda kafamda herhangi bir ağrı olmuyor. Kulaklığı alır almaz yanında gönderilen ekstra kumaş pedleri taktım çok iyi oldu.

Geri