Dostum konuyu okur musun ? Okumadan yorum yapma ! Ne yazmışız bak bir, öyle konuş.Önemli olan fiyat deyil performanstır fiyatı ucuz ve Rtx 2060 performansında..
Böylesine güçlü bir kart (rx 5600xt) gtx 1660 ile yan yana bile duramaz..
Dostum konuyu okur musun ? Okumadan yorum yapma ! Ne yazmışız bak bir, öyle konuş.Önemli olan fiyat deyil performanstır fiyatı ucuz ve Rtx 2060 performansında..
Böylesine güçlü bir kart (rx 5600xt) gtx 1660 ile yan yana bile duramaz..
Geçende bir arkadaş 10 fps alıyordu.Burada bir yanlışlık var RX 5600 XT, RTX 2060 İle aynı performansı veriyor! (üç aşağı beş yukarı olarak)
İnsanları yanlış bilgilendirmeyin RX 5600 XT ÜST SEVİYE BİR EKRAN KARTIDIR..
Rx 550 ile karıştırmışsınız, aydınlatıyım dedim..Geçende bir arkadaş 10 fps alıyordu.
Kendin kullanıyorsun diye bu kadar savunma kartıRx 550 ile karıştırmışsınız, aydınlatıyım dedim..
Ben gerçekleri söylüyorum, RX 5600XT ÜST SEVİYE BİR EKRAN KARTIDIR !!Kendin kullanıyorsun diye bu kadar savunma kartı![]()
Biz kötü demiyoruz ama sen öyle düşünüyorsun. Rehberi okumadan yorum yapıyorsun, yapma yaniBen gerçekleri söylüyorum, RX 5600XT ÜST SEVİYE BİR EKRAN KARTIDIR !!
Gayet güzel bir ekran kartı.Gigabyte 1650 super gddr6 windforce modeli nasıldır benim bi bilgim yok bu konuda
Hatadan bahsediyorum rx 550 bile 30fps alır.Rx 550 ile karıştırmışsınız, aydınlatıyım dedim..
Çok iyi.Gigabyte 1650 super gddr6 windforce modeli nasıldır benim bi bilgim yok bu konuda
İyi bir ekran kartıdır dostum.Gigabyte 1650 super gddr6 windforce modeli nasıldır benim bi bilgim yok bu konuda
şimdi ki fiyatı ....Destan yazmışsın. Göz attım güzel olmuş.
Not: Millet benim imzamı kopyalamaya başlamış.Yeni akım başlattım.
![]()