Realhas the Great
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 38,550
Nescafe nin filtre kahvesinden içtimFiltre kahvenin tadı kötü değildir. Senin aldığın kahve kötüdür. Ne içtin?
Nescafe nin filtre kahvesinden içtimFiltre kahvenin tadı kötü değildir. Senin aldığın kahve kötüdür. Ne içtin?
Ucuza filtre kahve önerin varmı pekiE dost! Eyyy dost! Herhalde kötüdür o! Onu ben de içsem burada kahveye küfreden ilk insan olurum.
Ucuza filtre kahve önerin varmı peki
forum.donanimarsivi.com
Olm ben onu içtikten sonra kusmamak için dışarı çıkıp hava aldım. Ön yargısız söylüyorum. Keyifle içeceğim bir şey beklerken şeker basılmış kahvenin k si olmayan bir şey içtim.ben zaten ayda 1 frapuucino içiyorum soğuk soğuk mis
BRAZIL SANTOS FINECUP DULCEDüşük Cebe Hitap Eden Filtre ve Espresso Kahve Önerileri
Kahve dolarla ithal edilen bir meyve olduğu için ülkemizde pahalı fiyatlara satılmaktadır. Öyle ki özenle yetiştirilmiş paketler 250 gr'lık paketi 150 200 250 lira olabiliyor. Sezy Coffee gibi nitelikli kahveler ortalama 90 liradan başlayıp gittiği yere kadar gidebiliyor. Sezy'i öneririm. Ama...forum.donanimarsivi.com
kahve olandan içmiyom ben süt bazlı sütlü içiyorum çikolatalı mis gibi ama sonuna doğru hep buz geliyor başım donuyorOlm ben onu içtikten sonra kusmamak için dışarı çıkıp hava aldım. Ön yargısız söylüyorum. Keyifle içeceğim bir şey beklerken şeker basılmış kahvenin k si olmayan bir şey içtim.
Honduras olan asiditesi daha yüksek aroması daha belirgindir. Ben bu kahvelerin hiçbirini denemedim. Kahveler.NET'ten aldım bu bilgileri.BRAZIL SANTOS FINECUP DULCE
HONDURAS FINCA RIO COLORADO
Bunlardan hangisi daha iyi
Böyle Büyük Bir Firmanın Maliyeti Düşürmek İçin Böyle Yaptığını Sanmıyorum.Yani şöyle düşün senin global pazarda ünlü bir kahve markan var neden böyle bir iş yaparak markanı riske atarsın ki.Bugün bir barista ile konuştum. Mavi diplomalı uluslararası bir barista.
Starbucks kahve ağaçlarının en altındaki yere dökülen kahve meyvelerini topluyor. Kilosunu 12 liraya alıyor. 18 gr ını da 35 TL ye satıyor.
Bir kahve markası kahvelerinin kötü olduğunu gizlemek için fazla kavurur. Kavurma işlemi kahveyi öldürür. Ve sadece aromasız acı bir tat alırsınız. Sonra şeker ve şurup bastıkları için kahvenin kötü profili kendini belli etmiyor.
Gerçi benim gibi bilenlere ediyor da normal tüketiciye hoş geliyor.
Starbucks kavrumları french roastun ötesinde
Alıntıyı görüntüle
Ağacın üstündekileri de bu benim söylediğim markalar alıyor. Pahalı olanlar.
Ben şöyle bir soru sorayım: kaliteli bir çekirdeğin varsa neden fazla kavurarak aromasını, kafeinini ve asiditesini öldürmek istersin?neden böyle bir iş yaparak markanı riske atarsın ki.
Tamam siz boş verin şimdi öbür markaları bu soruya cevap vermenizi rica ediyorum:Bu Değişik Fikirler Diğer Ünlü Markalar İçin De Çıkmıştı Zamanında Hepsinin Yalan Olduğu Yapılan Denetlemelerde Ortaya Çıktı.
kaliteli bir çekirdeğin varsa neden fazla kavurarak aromasını, kafeinini ve asiditesini öldürmek istersin?