cevikyusuf
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 425
Geçen 2650 e r5 5600g düşmüştü bugün geldi bidaha düşse apu sistem toplayacağım bidaha
Sorgulama geçsepette 2500 oluyor niye benim ayrıcalığım ne :
İthalat ücretini Türkiye alıyor.Ya zaten aynı site ne sıkıntı çıkabilir ki sanki tr de sattıkları ürünler ithal değil mi ? Ben amazon germany den alan alinan urunlerin bilerek ithalat ücreti altinda daha fazla kâr ettiklerini düşünüyorum. İndirimli ürünler hariç tabii ki
aşırı borç var kaçırılacak gibi değil ama işteSorgulama geç![]()
Bence ucuza almışsın. Amazon da 3157TL ye geliyor teslimat ücreti ile birlikte.Ben sabah boşuna mı 3120tl verdim
öncwlikli teslimat ile o kadar standart alırsan 40tl kargoBence ucuza almışsın. Amazon da 3157TL ye geliyor teslimat ücreti ile birlikte.
Normal kargo ile alınmıyor yine. Normal kargo ile 3015tlBence ucuza almışsın. Amazon da 3157TL ye geliyor teslimat ücreti ile birlikte.
Standart alınca şipariş gözükmüyor.öncwlikli teslimat ile o kadar standart alırsan 40tl kargo
anladım hocamNormal kargo ile alınmıyor yine. Normal kargo ile 3015tl
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Standart alınca şipariş gözükmüyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Anlaşılan 2800 e aldığımızda bir sorun yokmuş amazon 200tl için bu kadar siparişi iptal etmiş.
DeğerR5 3600'den geçmeye değer mi sizce ?
Not : RTX2060 kartımı yakın zamanda RTX3060 veya 3070 yapmayı düşünüyorum.
3060 veya 3070 ile darboğaz olur mu ?Değer
Ne kadar ek ucreti var mesela?Senden ek gümrük ücreti alıyor fakat gümrükte ücreti artarsa senden ücret talep etmeyip amazon geri kalan ücreti kendisi karsiliyor
Tam emin değilim tahminim olmaz, youtubeden bakın gene garanti olsun yanlış bilgi vermek istemem3060 veya 3070 ile darboğaz olur mu ?