SİSTEM DARBOĞAZ YAPARMI ?

Ekran kartının ömrü tükenmiş olabilir mi? Mobilde olduğum için videoya bakamıyorum ama ekranda çizgiler belirmesi anakart ya da ekran kartının sorun çıkardığından kaynaklı oluyor. Renkler rastgele çıkıyorsa pek bir bilgim yok. Wattman hatasında da aynı durumdayım.
şey ya normalde benim ramler 3000 mhz ben bunu 2133 de kullanıyomusum 2133 de kullanırken böyle sorun yoktu fakat biosdan (D.O.C.P) yi ayarladığımda başladı bu ramlerden kaynaklı diye düşünüyorum

şey ya normalde benim ramler 3000 mhz ben bunu 2133 de kullanıyomusum 2133 de kullanırken böyle sorun yoktu fakat biosdan (D.O.C.P) yi ayarladığımda başladı bu ramlerden kaynaklı diye düşünüyorum
RAM MHZ'ını elle 2933 ya da 2733 gibi değerler yapabilir misiniz? DOCP'i bilmiyorum ama büyük ihtimalle XMP ile aynı mantık.

RAM MHZ'ını elle 2933 ya da 2733 gibi değerler yapabilir misiniz? DOCP'i bilmiyorum ama büyük ihtimalle XMP ile aynı mantık.
xmp ile aynı bi bakayım biosdan 2900 lere düşürebiliyormuyum 2 dakikla bekleyin videoyu youtube yüklüyorum bakarsınız

1. nesil Ryzenlerde oluyor bu bazen. RAM hızını manuel olarak 2933MHz yap genelde öyle çözüyorlar bunu.

Darboğaz olmaz Athlo x4 950 bile besleyebiliyor o ekran kartını. o renkleri neden çıkarıyor bir fikrim yok ilk söylediğinde chipset arızası gibi geldi ama sanmıyorum

Darboğaz olmaz Athlo x4 950 bile besleyebiliyor o ekran kartını. o renkleri neden çıkarıyor bir fikrim yok ilk söylediğinde chipset arızası gibi geldi ama sanmıyorum
sadece valorantta böyle bir sorun var efenim diğer oyunlarda yüksek ayarlada 80 90 fps lerde rahatça oynuyorum fakat pc yi aldığımdan beri valoranttan istediğim performansı alamıyorum

sadece valorantta böyle bir sorun var efenim diğer oyunlarda yüksek ayarlada 80 90 fps lerde rahatça oynuyorum fakat pc yi aldığımdan beri valoranttan istediğim performansı alamıyorum
Valorantta sorun yaşamayana madalya vermeleri lazım zaten

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,180
Üyeler
185,233
Son üye
YHaznedaroglu
Geri