Aklımdan bu düşünce çıkmıyor

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Reaksiyon skoru
29,570
Aklımdan intihar düşüncesi çıkmıyor.
Dün girişimde bulunmama çok az kaldı.
Dün dışarı çıkıp 30 dk falan yürüdüm. Kafam dağıldı gibi oldu eve tekrar geldim bi daha.
Sabahtan beri yatıyorum bir enerji hiçbir şey yok.
Ne yapacağım ya?

Yaşamak için bir amaç seç (kişi) . Din konusu karıştırmıyorum çünkü çoğunlukla neredeyse pasif kalıyor duygusal olarak.

Yaşamak için bir amaç seç (kişi) . Din konusu karıştırmıyorum çünkü çoğunlukla neredeyse pasif kalıyor duygusal olarak.
Yok. Kimseye bağlı değilim. Üniversite daha iyi yaşam kuşlar cik cik ötüyor umrumda değil

Dün dışarı çıkıp 30 dk falan yürüdüm. Kafam dağıldı gibi oldu eve tekrar geldim bi daha.
Ne yapacağım ya?
Artık dikkat çekmek için yaptığını düşüneceğim daha geçen gün intihar etmek isteyen arkadaşına engel olmaya çalışırken şimdi senin düşünmen çok saçma :D

Yok. Kimseye bağlı değilim. Üniversite daha iyi yaşam kuşlar cik cik ötüyor umrumda değil
Kız arkadaş varsa, çok yakın agaların, hayattaki takdire şayan bir başarın mesela. Hiç mi yok? (aileyi saymıyorum aslında. Bir yaştan sonra sadece saygı duyduğun bireyler oluyor.)

Konu açıyorsun millet öneri yapıyor bir şey yazmıyorsun uyguladığını da sanmıyorum. Allah yardımcın olsun doğru yola iletsin.

Kuran-ı Kerim de yazan aklına gelsin.

Ne yapacağım ya?
Kanka , bekleyecen başka çaren yok

bu arkadaş konu açıp psikoloji ile ilgileniyorum yardımcı olabilirim falan yazıyordu. insanlarında aklını karıştırmamıştır umarım konuşan varsa. en iyisi psikolojik destek al ama profesyonel birilerinden

Konu açıyorsun millet öneri yapıyor bir şey yazmıyorsun uyguladığını da sanmıyorum. Allah yardımcın olsun doğru yola iletsin.
Bazı konularda gereksiz yorum yaparsan konu aşırı başka yerlere gider. Konuşmanın düzgünlüğü için susmak iyi birşeydir. Cıvımasını önler.

Yok.

İmkansız gibi bir şey.
Agb üzüldüm. Şimdi kamp, doğa ama %100 doğa olacak biryere gidip şu güzellikleri yaşamalıyım duygusu oluşabilir. Oluşması lazım yani. Fakat Türkiye'de çok çok (yok denilebilir) az bir kısımda böyle yerler var. Bulamazssın kısacası. Şuan gerçekten sana gizliden bir ÖLME diyorum. Türkiye'desin. Üzüldüm valla.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,389
Üyeler
191,086
Son üye
Edadeniz10
Geri