RevenKalr
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 4,424
olmamış
yakın değil 3060 öndeRtx 2060 ama 12 gb'lık bunu gözden kaçırmış olanlar olabilir.
Hiç fena sistem değil şu kurda. İşlemci kötü lakin 450 liraya ryzen 5500 yapabiliyorsunuz. 11355 TL'ye hiç de fena olmayan bir sistem oluyor. Ekran kartının PNY olması biraz düşündürücü. Fakat 12 gb'lık 2060 ile 3060 epey yakın performans veriyor testlerde. Bunu da gözden kaçırmayın.
baya kotu fıyat bıs yere almayın sakın aptallık
olmamış
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
yakın değil 3060 önde
Alinmaz
Halis görüyorsun darboğaz yok.Bir darboğazla karşı karşıya mıyız yoksa gözlerim halis mi görüyor?
@Abdullah Hacıgül öyle mi dersiniz hocam. Bariz darboğaz diye biliyorum ben yanılıyor muyum?Halis görüyorsun darboğaz yok.
Stokları bitirdi herkes, bundan sonraki çıkacak sistemler içinde bunu bile arayabilirsiniz bilginiz olsun. En son düzgün sistemden buyana kur 1 TL artmış durumda neredeyse ve yaz sonuna gelmek üzereyiz kur dalgası gelince bakalım ne olacak...
Çok aranacak bir sistem olduğunu düşünmüyorum. Stokların bittiği falan da yok. İstersen bahse girelim pazar günü bile girip baktığında stok hala var olacak.Halis görüyorsun darboğaz yok.
Stokları bitirdi herkes, bundan sonraki çıkacak sistemler içinde bunu bile arayabilirsiniz bilginiz olsun. En son düzgün sistemden buyana kur 1 TL artmış durumda neredeyse ve yaz sonuna gelmek üzereyiz kur dalgası gelince bakalım ne olacak...
Beğenmedim , bu fiyata daha iyisi alınabilir gibi
Hadi benimkisi olmayan teknik bilgi . Seninkisi ne@Cermenbey Olmayan teknik bilgin ile seninle tartışmayacağım, hatta engelledim görmeyim artık yorumlarını. Darboğaz nedir bunu araştırmakla başlayabilirsin, birilerini etiketleyip cevap almak yerine.