FSR yi Hangi modda kullanmak fps artırır

skaan

80+
Reaksiyon skoru
33
spiderman remastered oyununda fsr yi handi modda kullanırsam daha yüksek fps alırım?

FSR 2.0 son sürüm olduğu için daha yüksek FPS elde etmek mümkün diye tahmin ediyorum

spiderman remastered oyununda fsr yi handi modda kullanırsam daha yüksek fps alırım?
Ultra performans tabi ki. Ama o mod görüntü kalitesini mahvediyor onu diyim.

Öncelikle FSR açma grafik ayarlarını düşür. Grafik ayarları en düşükte olmasına rağmen performans kötüyse kalite modunda FSR aç. O da yetmezse dengelide kullan.

yüksek performans istiyorsanuz 2.0da ultra performansta kullanın ama patates gibi görüntü olabilir. önerim balanced ayarlardır.

Quality/Kalite moduna al geç. En iyi modla arasında çok fark olmuyor ama görüntü kalitesi olarak FSR 2.0 kapalıyken ile aynı. Ultra kalite modu ise kaliteyi normalden biraz daha iyi yapabiliyor fps artışıyla ama gerek yok

Quality/Kalite moduna al geç. En iyi modla arasında çok fark olmuyor ama görüntü kalitesi olarak FSR 2.0 kapalıyken ile aynı. Ultra kalite modu ise kaliteyi normalden biraz daha iyi yapabiliyor fps artışıyla ama gerek yok
Bu FSR 2.0 bir tek bende çalışmıyor sanırım. Arkadaş DLSS açıyor görüntü aynı, ben kalite modunda FSR açıyorum görüntü mahvoluyor, çok kötü değil ama kötü yani. Oyunu Ultra ayarda oynuyordum FSR kapatıp oyunu orta ayarlara aldım görüntü çok daha iyi oldu.

Bu FSR 2.0 bir tek bende çalışmıyor sanırım. Arkadaş DLSS açıyor görüntü aynı, ben kalite modunda FSR açıyorum görüntü mahvoluyor, çok kötü değil ama kötü yani. Oyunu Ultra ayarda oynuyordum FSR kapatıp oyunu orta ayarlara aldım görüntü çok daha iyi oldu.
Sanırım bir tek sende çalışmıyor olabilir

Sanırım bir tek sende çalışmıyor olabilir
RTX de çalışmıyor zaten kartta. RT birimleri falan bozuk olabilir mi acaba bilemedim. Ama FSR açıyorum hata da vermiyor sadece görüntü kalitesi çözünürlük düştüğü kadar düşüyor. FSR kapatıp çözünürlüğü kendim 720P yaptım görüntü aynıydı 😀

Geri