Yardım İTOPYA.COM Rtx 2060 iade süreci hakkında

Hıeetos

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
13
Rtx 2060 gigabyte d6 model ekran kartı almıştım itopyadan kargoyla gönderdim iade için 3 gün oldu sipariş tarihi üzerinden 8 gün geçti ne zaman iade işlemci tamamlanır. Bir de ürün geldiği günden itibaren mi 14 gün başlıyor sipariş edildiği andan itibaren mi

Ürün geldikten sonra 14gün içinde iade hakkınız var. Siz yollayalı 3gün olduysa en fazla 1 hafta içinde para iadesi hesabınıza geçer.

Hocam sıfır paketiyle dahi yollasanız kontrol edeceklerdir, ama kartta sorun yoksa merak etmeyin iade alırlar.
Bir de kartın bana ulaştığı gün değil sipariş ettiğim gün gözüküyor sitede alım tarihi olarak galiba daha da öncesi hatta

Kaç gün sürer 14 günlük iade süresi içinde kalır mı
1hafta içinde geri ödeme yapılır.
Bir de kartın bana ulaştığı gün değil sipariş ettiğim gün gözüküyor sitede alım tarihi olarak galiba daha da öncesi hatta
Size ulaştığa tarihe bakmalısınız hocam, eğer öyle olsaydı kargo yüzünden ulaşması 2haftayı geçen ürünler geri alınmazdı.

Size ulaştığa tarihe bakmalısınız hocam, eğer öyle olsaydı kargo yüzünden ulaşması 2haftayı geçen ürünler geri alınmazdı.

Sitede gözüken tarih olmaması lazım ozaman
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İade olduğunu nasıl anlayabilirim karta para gelmesi dışında sitede siparişlerim kısmında değişiklik oluyor mu bir de şuanki durumunu nasıl öğrenebilirim

Öncelikle ürün elinize ulaştıktan sonra başlar arkadaşın dediği gibi 1 haftada geçer mi belli olmaz en kötü 1 ayda geçer çünkü aynı gün iade geçmeyebiliyorlar onaylansa bile ki açılmış ürünü itopya kabul etmeyebilir açtıysanız.

Öncelikle ürün elinize ulaştıktan sonra başlar arkadaşın dediği gibi 1 haftada geçer mi belli olmaz en kötü 1 ayda geçer çünkü aynı gün iade geçmeyebiliyorlar onaylansa bile ki açılmış ürünü itopya kabul etmeyebilir açtıysanız.
Dostum ekran kartı nasıl açmadan bakayım şaka mısın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,203,196
Üyeler
191,441
Son üye
Shade7
Geri