Amd 22.5.1 Driveri Çöküyor

İade olsun ya değişimle uğraşma, kurtul artık:)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2060 Hayırlı olsun
Değişim veya iade yazdım hocam ama işlem iade işlemi kutunun içine iade veya değişim yazdım hayırlısı artık

İade olsun ya değişimle uğraşma, kurtul artık:)

2060 Hayırlı olsun
Şansa bak hacı 1 aylık rtx 3050 alcak olmuştum 5600 demişti 5900 du dedim şimdilik kalsın 5200 e vereyim dedi yok böyle bişey ya 🙁

bu amd link neden çalışmıyor açıyorum oyun yayınına giriyorum çöküyor sürücü yü siliyor bu nasıl düzelir

1080p anti aliasing 8X daha iyi olur. İstediğin kadar ne kadar yüke sokmak istiyorsan. Çok fazla test için veri vermiyor furmark daha çok uzun süreli oyun testine sokmak gibi.
Sağ kısımdan 1440 benchmarka tıkladım sonuçlar böyle:
1661279908009.png

Bir sorun falan var mı?

Ekler

• 1661279904226.png
    1661279904226.png
    21.1 KB · Hit: 25
Yok bir sorun olmadı.

Bir de işlemci için önereceğiniz test var mı? Bakmışken işlemciye de bakayım test etmediğim tek o kaldı.
Cinebench R23 olabilir veya Prime95.
R23 Gucunu test eder Prime95 yuk altina sokar isi degerlerine bakarsin. Ama onla pek bir alakasi olacagini sanmiyorum. XFX Kartlarda 22.5.1 surumunde wattman problemi cok gordum. Eski stabil bir surum bulabilirseniz onu deneyebilirsin ya da yeni stabil bir surum cikmasini bekleyebilirsin. 22.5.1'i powercolor markali bir kartla kullaniyorum ciktigindan beri. Bir problem yasamadim.

Cinebench R23 olabilir veya Prime95.
R23 Gucunu test eder Prime95 yuk altina sokar isi degerlerine bakarsin. Ama onla pek bir alakasi olacagini sanmiyorum. XFX Kartlarda 22.5.1 surumunde wattman problemi cok gordum. Eski stabil bir surum bulabilirseniz onu deneyebilirsin ya da yeni stabil bir surum cikmasini bekleyebilirsin. 22.5.1'i powercolor markali bir kartla kullaniyorum ciktigindan beri. Bir problem yasamadim.
Anladım teşekkür ederim yardımın için.

@Sasageyo 22.5.1'i driver only seklinde yukler misin? bakalim bir sey degisecek mi. Yuklerken AMD denetim masasina erisiminin tamamen kapanacagini unutma. Sadece ayarlar sekmesine ihtiyacim var diyosran Minimal seklinde de yuklemeyi deneyebilirsin

@Sasageyo 22.5.1'i driver only seklinde yukler misin? bakalim bir sey degisecek mi. Yuklerken AMD denetim masasina erisiminin tamamen kapanacagini unutma. Sadece ayarlar sekmesine ihtiyacim var diyosran Minimal seklinde de yuklemeyi deneyebilirsin
Ama oyunlarda renk ayarı yapıyorum ve clip alıyorum onları yapamaz mıyım?

Ama oyunlarda renk ayarı yapıyorum ve clip alıyorum onları yapamaz mıyım?
Driver only seklinde ikisinide yapamazsin ama Minimal indirirsen Renk ayari yapabilirsin. Clip alma konusunda farkli uygulamalar deneyebilirsin istersen.

Driver only seklinde ikisinide yapamazsin ama Minimal indirirsen Renk ayari yapabilirsin. Clip alma konusunda farkli uygulamalar deneyebilirsin istersen.
Bir daha çökerse deneyeyim o zaman şuanlık sıkıntı yok gibi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,318
Üyeler
189,252
Son üye
kalijex
Geri