Enivici Vokke
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,369
RX 570 ekran kartımda 22.5.1 sürücüsünü kullanıyorum ve bir sorun yok bende.
Değişim veya iade yazdım hocam ama işlem iade işlemi kutunun içine iade veya değişim yazdım hayırlısı artıkİade olsun ya değişimle uğraşma, kurtul artık
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
2060 Hayırlı olsun
Şansa bak hacı 1 aylık rtx 3050 alcak olmuştum 5600 demişti 5900 du dedim şimdilik kalsın 5200 e vereyim dedi yok böyle bişey yaİade olsun ya değişimle uğraşma, kurtul artık
2060 Hayırlı olsun
Sağ kısımdan 1440 benchmarka tıkladım sonuçlar böyle:1080p anti aliasing 8X daha iyi olur. İstediğin kadar ne kadar yüke sokmak istiyorsan. Çok fazla test için veri vermiyor furmark daha çok uzun süreli oyun testine sokmak gibi.
Gozlem baglamli bir test bu. Sen bir sorun gordun mu? ekranda kapanma falan?
Yok bir sorun olmadı.Gozlem baglamli bir test bu. Sen bir sorun gordun mu? ekranda kapanma falan?
Bir de işlemci için önereceğiniz test var mı? Bakmışken işlemciye de bakayım test etmediğim tek o kaldı.Gozlem baglamli bir test bu. Sen bir sorun gordun mu? ekranda kapanma falan?
Cinebench R23 olabilir veya Prime95.Yok bir sorun olmadı.
Bir de işlemci için önereceğiniz test var mı? Bakmışken işlemciye de bakayım test etmediğim tek o kaldı.
Anladım teşekkür ederim yardımın için.Cinebench R23 olabilir veya Prime95.
R23 Gucunu test eder Prime95 yuk altina sokar isi degerlerine bakarsin. Ama onla pek bir alakasi olacagini sanmiyorum. XFX Kartlarda 22.5.1 surumunde wattman problemi cok gordum. Eski stabil bir surum bulabilirseniz onu deneyebilirsin ya da yeni stabil bir surum cikmasini bekleyebilirsin. 22.5.1'i powercolor markali bir kartla kullaniyorum ciktigindan beri. Bir problem yasamadim.
Ama oyunlarda renk ayarı yapıyorum ve clip alıyorum onları yapamaz mıyım?@Sasageyo 22.5.1'i driver only seklinde yukler misin? bakalim bir sey degisecek mi. Yuklerken AMD denetim masasina erisiminin tamamen kapanacagini unutma. Sadece ayarlar sekmesine ihtiyacim var diyosran Minimal seklinde de yuklemeyi deneyebilirsin
Driver only seklinde ikisinide yapamazsin ama Minimal indirirsen Renk ayari yapabilirsin. Clip alma konusunda farkli uygulamalar deneyebilirsin istersen.Ama oyunlarda renk ayarı yapıyorum ve clip alıyorum onları yapamaz mıyım?
Bir daha çökerse deneyeyim o zaman şuanlık sıkıntı yok gibi.Driver only seklinde ikisinide yapamazsin ama Minimal indirirsen Renk ayari yapabilirsin. Clip alma konusunda farkli uygulamalar deneyebilirsin istersen.