Ckribrahim
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 19,401
Tepe model olarak güzel fiyat. XFX MERC modeli ile aynı fiyata satılıyor.
Yarı yarıya fazla iddaalı.Yeni seriler yakında çıkacak üst seri model yarı fiyata değilse önermeyin yeni seri çıkınca bu kartlar orta seviye kalacak değeleri bir anda yarı yarıya düşecek
Hocam 1660 ti 5 -6 bin TL. Sizin bu söylediklerinix biraz hayal kalıyorYeni seriler yakında çıkacak üst seri model yarı fiyata değilse önermeyin yeni seri çıkınca bu kartlar orta seviye kalacak değeleri bir anda yarı yarıya düşecek
DoğruHocam 1660 ti 5 -6 bin TL. Sizin bu söylediklerinix biraz hayal kalıyor
Yeni seriler yakında çıkacak üst seri model yarı fiyata değilse önermeyin yeni seri çıkınca bu kartlar orta seviye kalacak değeleri bir anda yarı yarıya düşecek
ÇOK ZOR
geçen yıl aynısını düşündüm hem elimdekini ucuza satmış oldum mining ayağına hem de bir süre ekran kartı alamadımYeni seriler yakında çıkacak üst seri model yarı fiyata değilse önermeyin yeni seri çıkınca bu kartlar orta seviye kalacak değeleri bir anda yarı yarıya düşecek
780 tiYarı yarıya fazla iddaalı.
Sadece şu konuya baksan yeter.780 ti
970
980ti 700dolar
1070 350 dolar
1080ti 700
2070 500
2080ti 1200 dolar
3070 500 dolar
Gördüğünüz gibi bir sürü örneği var ben rakamlarla ispat ediyorum siz sadece tahmin ediyorsunuz
Fiyatlar madencilik yüzünden şişti madencilik eth2.0 ile eski getiriyi sağlamayacak kartlara talep olmayacak
Bu konuda iddiaya girerim üst seviye kart alanların zararı çok olacak yeni seri çıkınca hep böyle oldu ve olacak sanki daha önce hiç olmamış gibi yazmışsınız açın geriye doğru üretim teknolojisi değiştiği zaman yeni gelen kartların eskisini nasıl ezdiğini görün
Ellerinde kalan kartları yüksek fiyattan satmak için güzel konu açmışlar. Siz inanın bu tip konularaSadece şu konuya baksan yeter.
Dolar eski fiyatlarda değil. Bana o fiyatları atmanın hiç bir anlamı olmuyor TR şartlarında.![]()
RTX 4000 Serisi Türkiye Satış Fiyatı Ne Olacak? | İncehesap Blog
RTX 4000 serisinin Türkiye satış fiyatı, seri ile ilgili en çok merak edilen konular arasında yer alıyor. RTX 4000 serisi yakın zamanda satışa çıkacak. Buna göre RTX 4000 serisinin Türkiye’ye geliş fiyatı bu şekildedir.www.incehesap.com
RTX 3090 25000 TL
RTX 4090 52000 TL
Alıntıyı görüntüle
Ben her hangi bir tahminde bulunmadım. Sadece yarı yarıya demeni fazla iddaalı buldum. Ayrıca bu fiyatlara KDV dahil değil.
Dostum sadece incehesap değil ki. Çoğu yer aynısını söylüyor.Ellerinde kalan kartları yüksek fiyattan satmak için güzel konu açmışlar. Siz inanın bu tip konularaNeyse yeni seri çıkınca görürsünüz. Seçim öncesi dolar beklenildiği gibi patlama yapmaz bi bakmışsın seçim öncesi faiz artmış dolar düşmüş.
![]()
4080 3090'a yakın performans verir diye düşünüyorum 4070 aşırı iddialıFiyatların ne olacağı belli olmaz ama şurası kesin 4070 kartlar 3090 a yakın performans verecek buda şu oluyo şimdi 3090 almak çok saçma bekleyrbilen beklesin her türlü kar eder
4080 3090ı kesin geçer diyorum ben de4080 3090'a yakın performans verir diye düşünüyorum 4070 aşırı iddialı