SadeceSeyf
80+ Gold
Çıkış fiyatı manasında dedi sanırımLink ?
Çıkış fiyatı manasında dedi sanırımLink ?
TRde yaşadığımızı unutmuş sanırım.Çıkış fiyatı manasında dedi sanırım
16klık rx 6900xten ne farkı var.Tepe model olarak güzel fiyat. XFX MERC modeli ile aynı fiyata satılıyor.
Soğutma16klık rx 6900xten ne farkı var.
Eski ilan dostum bu 1 ay olacak neredeyse.16klık rx 6900xten ne farkı var.
3 derecelik fark için isime para ödüyeceksin galiba.Soğutma
Hocam tamam. Konunun hortladığını farketmemişim.Eski ilan dostum bu 1 ay olacak neredeyse.
20 bin olacak ta bizde göreceğiz inanayım mıBunun gibi sıcak fırsat olarak lanse edilen ilanlara inanıp yakında zamanda üst seviye kart alanlara geçmiş olsun. Rtx 4080 12gb 20bintl
12 ekime kadar dolar 40 tl olacak millete kazık fiyata en kartı tavsiye etmeye devamTRde yaşadığımızı unutmuş sanırım.
tarihe bak tarihe hey allahım sabırBunun gibi sıcak fırsat olarak lanse edilen ilanlara inanıp yakında zamanda üst seviye kart alanlara geçmiş olsun. Rtx 4080 12gb 20bintl
Bu tavsiye konusu mu ? Okuduğunu da anlamıyorsun. Ben milletin yakasına yapışıp zorlamı aldırıyorum ? Ayrıca TR'de sadece dolar kuru ile fiyatlar değişmediğini sanırım hepimiz biliyoruz. Keyfe keder fiyat artışları ile 1. sıradayız. Dolar vergilerin yanında pekte önemli değil yani.12 ekime kadar dolar 40 TL olacak millete kazık fiyata en kartı tavsiye etmeye devam
Nerede 20k?Ulkede vergi olduğunu unutmuş arkadaş.Ha bir de açgözlü satıcıların varlığından bihaber.Bunun gibi sıcak fırsat olarak lanse edilen ilanlara inanıp yakında zamanda üst seviye kart alanlara geçmiş olsun. Rtx 4080 12gb 20bintl
Zihniyeti belli çözdüm onu ben. 28 mesajının 30 u bu konuda zatenNerede 20k?Ulkede vergi olduğunu unutmuş arkadaş.Ha bir de açgözlü satıcıların varlığından bihaber.
19 küsürden başlıyan fiyatlarla tabi marka üreticisine göre değişiklik gösterecektir.20 bin olacak ta bizde göreceğiz inanayım mı