bence ucu ucuna geçer ama 4080ti kesin geçer bence4080 3090ı kesin geçer diyorum ben de
bence ucu ucuna geçer ama 4080ti kesin geçer bence4080 3090ı kesin geçer diyorum ben de
Hocam aşırı boş sıkıyorsunuz şuanda, herhangi bir bilginiz olduğunu da sanmıyorum. şuanda üst segment ekran kartlarında yarı yarıya indirim bekliyorsun. Ayrıca yeni çıkacak kartların olası fiyatlarını atınca da "Sizi kandırıyorlar" tarzında girişiyorsun. Pek bilginiz olduğunu sanmıyorum yorum yapmak için yorum yapıyorsunuz.Ellerinde kalan kartları yüksek fiyattan satmak için güzel konu açmışlar. Siz inanın bu tip konularaNeyse yeni seri çıkınca görürsünüz. Seçim öncesi dolar beklenildiği gibi patlama yapmaz bi bakmışsın seçim öncesi faiz artmış dolar düşmüş.
![]()
imzamdaki kartdan iyi mi ?Tepe model olarak güzel fiyat. XFX MERC modeli ile aynı fiyata satılıyor.
Evet galibaimzamdaki kartdan iyi mi ?
3050 bile 5 değil ki 4050 çıkar mı belli de değil. Çıksa da 2024ten önce çıkmaz4050 5 bin TL olsun türkiyede satışı daha gümrükde sıraya girerimalmak için
Bence biraz hafife alıyorsunbence ucu ucuna geçer ama 4080ti kesin geçer bence
Sızıntı sonuçları İnternete mevcut performanslarının baya iyi olduğu söyleniyor araştırabilirsin.4080 3090'a yakın performans verir diye düşünüyorum 4070 aşırı iddialı
Bu kadar kör olunmaz. 5 dakikalık araştırma ile bulabilirsin. Son nesillerde aynı şey oldu yeni seri çıkınca eskileri aşırı değer kaybetti.Hocam aşırı boş sıkıyorsunuz şuanda, herhangi bir bilginiz olduğunu da sanmıyorum. şuanda üst segment ekran kartlarında yarı yarıya indirim bekliyorsun. Ayrıca yeni çıkacak kartların olası fiyatlarını atınca da "Sizi kandırıyorlar" tarzında girişiyorsun. Pek bilginiz olduğunu sanmıyorum yorum yapmak için yorum yapıyorsunuz.
Rx6600 199$ miss gibi son stok ürünleri olur.Dostum sadece incehesap değil ki. Çoğu yer aynısını söylüyor.
https://shiftdelete.net/cep-yakacak-nvidia-rtx-40-ailesinin-fiyat-listesi-sizdirildi
Dolar düşerse 10 TL mi olacak sanıyorsun. 20 TL olup tekrar 18e düşerse siz yine adamlar doları düşürdü dersiniz.18 TL den 15 e düştüğünde de dolar düştü denildi. Ama bu fiyatlara nereden geldiğini kimse umursamıyor.
Alıntıyı görüntüle
1660Ti' a 5-6 bin veren zaten o kartları almayı haketmiyor sıkıntı yokHocam 1660 ti 5 -6 bin TL. Sizin bu söylediklerinix biraz hayal kalıyor
Gaming OC modeli Referans tasarımdan bile kötü pek yanaşmazdım ben olsam. Aorusta en fazla ne yapmış olabilirler ki çünkü.imzamdaki kartdan iyi mi ?
Link ?Bunun gibi sıcak fırsat olarak lanse edilen ilanlara inanıp yakında zamanda üst seviye kart alanlara geçmiş olsun. Rtx 4080 12gb 20bintl