GameSatış'tan sattığım hesap geri çekilmiş.

yok be nere dava ediyor gamesatıs gibi siteler biz sorumluluk almayız diyor hesap alım satımı zaten oyun tarafından yasak eee illegal eylemden legal fayda saglayamaz ki hesap hırsızlıgı adı altında sikayetçi olablr e hesap adamın da değil bi halt edemez zaten bas bas bağırıyoruz 2. el hesap alınmaz diye dinleyen yok 1 ton game satıs dava konusu oldu yav :)
Mail hesabı verilen hesaplar alınabilir, geri çekmek için çok fazla uğraşması gerekiyor.

Hocam alıcın da alması gereken sorumluluk olduğunu düşünüyorum. Kendisi bana sormuyor ki senin mi hesap diye.
Dostum sen merak etme dava açma gibi bir olayları olamaz bence hatta bu işleri de bırak gamesatış hesabını da kapat garantiye al kendini çok kötü ve pislik bir piyasa hesap satma olayları.

Mail hesabı verilen hesaplar alınabilir, geri çekmek için çok fazla uğraşması gerekiyor.
Çok uğraşmana gerek yok ticket kısmına gereken bilgileri 10-5 dakika içinde doldurduktan sonra hesap 1-2 gün içinde senin söylediğin maile bağlanıyor.

Dostum sen merak etme dava açma gibi bir olayları olamaz bence hatta bu işleri de bırak gamesatış hesabını da kapat garantiye al kendini çok kötü ve pislik bir piyasa hesap satma olayları.
Kulaklık alacaktım kar edip almaya çalıştım, başardım da. Sonra bıraktım işte.

dava açabilir ama nasıl sonuçlanır bilemem. Aynı durumu 2-3 hafta önce arkadaşım yaşadı elinden hesabı aldılar sizin sattığınız hesapta hangi phantom ve vandal skinleri vardı ?
İkisinden de bir kaç tane vardı ama hatırlamıyorum. Onun dışında da baya bir kostüm vardı. 700 lira civarına sattım zaten hesabı.

dava açabilir ama nasıl sonuçlanır bilemem. Aynı durumu 2-3 hafta önce arkadaşım yaşadı elinden hesabı aldılar sizin sattığınız hesapta hangi phantom ve vandal skinleri vardı ?
Hocam satan kişinin elinde hiçbir bilgi bulunmazken nasıl dava açabilir açarsa Gamesatış vasıtasıyla açar Gamesatış da uğraşmıyor

Hocam alıcın da alması gereken sorumluluk olduğunu düşünüyorum. Kendisi bana sormuyor ki senin mi hesap diye.
oooo öyle bir şey yok ki ama sen satarken yağlayıp yağlayıp satıyorsun müşteri neden sorsun ki sen söyleyeceksin. :)

Hocam satan kişinin elinde hiçbir bilgi bulunmazken nasıl dava açabilir açarsa Gamesatış vasıtasıyla açar Gamesatış da uğraşmıyor
Game satış uğraşır. dava açan kişi elinde dava kağıdı ile gamesatışa başvurursa, gamesatış satıcının bilgilerini vermek zorunda.

Geri