Gamepad değerlendirmesi hk.

Mr.Hsyn

80+
Reaksiyon skoru
15
Arkadaşlar gamepad alıcam bi süredir araştırıyorum verilen tavsiyeleri de değerlendirdim toplamda 5 ürün belirledim 1 tanesini almayı düşünüyorum bu ürünlerden hangisini tavsiye edersiniz veya içinden kullandığınız varmı ? Şöylede bir durum var ben daha çok Dualshock 4 tarzı olan gamepad almayı düşünüyorum yinede kıymetli fikirleriniz benim için önemli ona göre karar vericem. ( NOT : Bilgisayar da ve genellikle FİFA için kullanıcam )

Şimdiden yardımcı olan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.

https://www.trendyol.com/dobe/ps4-d...234575209?boutiqueId=607317&merchantId=145948 ( BU ÜRÜNÜN YORUMLARI FALAN İYİ AÇIKCASI EN ÇOK AKLIMA YATAN ÜRÜN BU )

Son düzenleme:
1662430104198.png
ben markadan dolayı bunu tercih ederdım
bırde cuma gunu bakın belkı gamepad de düşebilir

İncehesap gamıng gecesı cuma gunu saat 22 de

olabılır fakat diğerleri biranda bozulabılır , o uzun ömurlu olur
anladım hocam teşekkür ederim . biliyorum cuma akşamları takip ediyorum genelde gamepad içinde bi bakarım sağolasın desteğin için

anladım hocam teşekkür ederim . biliyorum cuma akşamları takip ediyorum genelde gamepad içinde bi bakarım sağolasın desteğin için
rica ederim hocam.
yarın konuyu yükselt yapıp daha fazla dönüt alabilirsiniz isterseniz ben çok anlamıyorum çunku gamepad den

ben 2 sene önce bunu almıştım size atıcaktım fakat satıcı artık satmıyor
1662431413392.png

başka satıcılarda var fakat atmadım çünkü bü ürünler çakma hangısı düzgün çıkar belli olmaz yinede bir bakın isterseniz

ben 2 sene önce bunu almıştım size atıcaktım fakat satıcı artık satmıyor Alıntıyı görüntüle
başka satıcılarda var fakat atmadım çünkü bü ürünler çakma hangısı düzgün çıkar belli olmaz yinede bir bakın isterseniz

kardo ben f310 da bile şüpheliyken bunu hiç kullanamam sağ analog yerinde tuşlar ters kalır alışkanlık var şimdi senelerdi PS den dolayı :) ama yinede tavsiyen için çok sağol

Arkadaşlar gamepad alıcam bi süredir araştırıyorum verilen tavsiyeleri de değerlendirdim toplamda 5 ürün belirledim 1 tanesini almayı düşünüyorum bu ürünlerden hangisini tavsiye edersiniz veya içinden kullandığınız varmı ? Şöylede bir durum var ben daha çok Dualshock 4 tarzı olan gamepad almayı düşünüyorum yinede kıymetli fikirleriniz benim için önemli ona göre karar vericem. ( NOT : Bilgisayar da ve genellikle FİFA için kullanıcam )

Şimdiden yardımcı olan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.

https://www.trendyol.com/dobe/ps4-d...234575209?boutiqueId=607317&merchantId=145948 ( BU ÜRÜNÜN YORUMLARI FALAN İYİ AÇIKCASI EN ÇOK AKLIMA YATAN ÜRÜN BU )
İlk linkteki ürünü kullanıyorum, memnunum. Şimdiye kadar bir sorun yaşamadım.

Geri