emirhan1234
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 4,812
Herkese merhabalar hava harp okulunda pilot olamayınca ne oluyor yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
Hava harbe girde gerisi kolayHerkese merhabalar hava harp okulunda pilot olamayınca ne oluyor yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
Yok ben pilot olmak istiyorum da eğer Bi sıkıntı olursa testlerde bayılma kusma gibi direkt yer subayı yapıyorlarmıştaHava harbe girde gerisi kolay![]()
Uçuş testine kadar gelirsen gerisi senin elindeYok ben pilot olmak istiyorum da eğer Bi sıkıntı olursa testlerde bayılma kusma gibi direkt yer subayı yapıyorlarmışta
Ama tazminat ödeme gibi bir şey var ben pilot olmak için hava harp okulu seçeceğim ya olamazsam ne olacakUçuş testine kadar gelirsen gerisi senin elinde
Uçak teknisyeni filan olursun illede pilot olucam diyorsan yks 2k yapar pilotaj yazarsın ama yine masrafın olurAma tazminat ödeme gibi bir şey var ben pilot olmak için hava harp okulu seçeceğim ya olamazsam ne olacak
Ama askeri pilot olmak istiyorum.Uçak teknisyeni filan olursun illede pilot olucam diyorsan yks 2k yapar pilotaj yazarsın ama yine masrafın olur
İkisinin toplamı yada tek tek 1 dereceyi geçmemeliHarbiye de okumak için göz derecesi kaç olmalı
Göz çizdirme kabul oluyor mu?İkisinin toplamı yada tek tek 1 dereceyi geçmemeli