Viper DeathAdder V2 499 TL Outlet

Ckribrahim

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
19,401
Son zamanlarda fiyatı çok arttı. 700 TL civarında satılıyor almak isteyen varsa OUTLET olarak link bırakıyorum.
Başka ürünlerde var. Mesela MPOW AİR kablosuz kulaklığı ben aldım :) Bu sefer size bırakmadım :)

Sitesinde mpow air wireless gördüm 400tl ye alan oldu mu?

Son zamanlarda fiyatı çok arttı. 700 TL civarında satılıyor almak isteyen varsa OUTLET olarak link bırakıyorum.
Başka ürünlerde var. Mesela MPOW AİR kablosuz kulaklığı ben aldım :) Bu sefer size bırakmadım :)

Mouse lar mantıksız gibi ya. 100 150 daha verip sıfır alırsın. Bunların garantisi yok

2. El 3 aylık v2leri 400e satıyorlar. Outlettense 2. El çok daha mantıklı.

Açıklamada teşhir den başka bişey yazmıyor. Ne yazıyor ise söyleyebilirmisin
1663147646945.png

Hepsi öyle. Almadan önce sordum.

O zaman verdikleri cevaba pek güvenmeyin. Kutudan kasıtları bu mu? :D Açıklamada ürünün hasarlı olduğuna dair hiçbir bilgi de yok üstelik. Ben Rush kulaklık almıştım bunlardan, arızalı çıktı, neyse ki çok ilgililerdi ve iade aldılar. Ama outlet ürünlerde garanti ve iade şartları kısıtlı. Dikkatsiz biri bu fareyi alsa böyle kullanmak zorunda kalacak mesela.
1663147887814.png

Deathadder v2 teşhir ve viper mini teşhir için bunlar söylenmemiş
Hepsi aynı 2 sene garantili. Ben sordum. Kendinde sorabilirsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O zaman verdikleri cevaba pek güvenmeyin. Kutudan kasıtları bu mu? :D Açıklamada ürünün hasarlı olduğuna dair hiçbir bilgi de yok üstelik. Ben Rush kulaklık almıştım bunlardan, arızalı çıktı, neyse ki çok ilgililerdi ve iade aldılar. Ama outlet ürünlerde garanti ve iade şartları kısıtlı. Dikkatsiz biri bu fareyi alsa böyle kullanmak zorunda kalacak mesela.
Alıntıyı görüntüle
Hepsinde ürünlerin kendi fotoğrafları var. Bakıp alabilirsin. Kulaklıkta bir sorun yok. Ben direk aldım zaten. Diğerlerinde de fotoğraflar var.

Geri