Spermin çok az gelmesi

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Şöyle bir şey var, eğer çok sık yaparsan sperminin az ve biraz daha sıvı gelme ihtimali daha var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Az 31 cek, kac kere cekiyorsan artik reis. Sen flash degilsin. Vucut isleyisinde hizli degil. Vucut isleyisinden hizli cekersen sperm uretilmediginden az gelir.
Günde 1 yada 2 bilemediniz 3 hocam

kanka çok fazla yapınca az gelmesi normal, biraz süre geçtikten sonra arzularında tavan yapınca normalden bile fazla geldiğini görürsün bir de zevklerini ne kadar elde ediyorsun bu da önemli nokta

Sürekli dolan bir kazan düşün ama altı delik, az gözükür içerisi. Sen deliği açmışsın aman dikkat et.

Günde 1 yada 2 bilemediniz 3 fakat önceki zamanlarda bu sıklıkta yapıyordum az gelince bir şüphelendim
Çok çok çok fazla. Haftada 1 bilemedin 2 falan olmalı. Üretim olmazsa az olması gayet normal. İlerleyen zamanda da çok değişik problemler yaşarsın. Mutsuz olursun.

Günde 1 yada 2 bilemediniz 3 fakat önceki zamanlarda bu sıklıkta yapıyordum az gelince bir şüphelendim
Yakında ölürsün kanka, bizim köyde uçan dişi kuşa dayanamayıp bunu yapan bi kardeşimi tanıyordum. Öldü çocuk. (!) Şaka maka çok zorlama kanka sal kendini biraz napıyon öyle :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Elinde niye nasır var sorusuna hadi ben demir tutmaktan falan diyorum, sen ne diyosun..

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,289
Üyeler
185,701
Son üye
N0Face
Geri