Neler Yeni

Spermin çok az gelmesi

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

MuratAbiGF Fedaisi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,214
İsim
İlker
İlgilendiği Kategoriler
Ekipmanlar,Sistem Parçaları,Teknik ve Yazılımsal Sorunlar vb.
Instagram
ahmetkayaofficial01
Discord
Ahmetkaya#9513
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Selam.
Önceden 3,4 çay kaşığı çıkarken.
Şimdi 1 çay kaşığını dolduracak kadar bile çıkmıyor.
Bunun sebebi nedir? Kısır olabilir miyim?
Daşak bağların gerildikçe zarar görmüş ve sızdırma yapıyor iki bant at geçer

Şaka maka olum günde 3 ne mk haftada 3 olsa yine tamam seri üretime mi geçtin

AlphaOMG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
704
İsim
Ömer Keskin
Günde 1 yada 2 bilemediniz 3 fakat önceki zamanlarda bu sıklıkta yapıyordum az gelince bir şüphelendim
Napıyorsun kardeş bu kadar üstüne gitme. Ben en son ne zaman mastürbasyon yaptım unuttum . Çok mastürbasyon hem sağlık açısından hemde manevi açıdan zararı vardır. Belliki daha yaşın küçük ama ağaç yaş iken eğilir. Mastürbasyona çok eğilimli olursan cinsel birliktelikte sıkıntı yaşarsın bu da hem seni hemde partnerini mutsuz eder.

hsnztrk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
458
İsim
Hasan Öztürk
4-5 gün boşalma sonra tekrar boşal, eskisi gibi gelir. Kısırlık spermin canlılığı ile alakalı. Ona da uzmanlar bakıyor. Az-çok gelmesi ile alakası yok.

4ghost.cs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Metin s
Sıksık mastürbasyon yapman sperm sayımda düşüşe yol açabilir ama bu kısır oldugun anlamına gelmez . İçin rahat etmiyorsa bir hastaneye gidip test vermekte fayda var tabi

Günlük yaşantında aldığın besinler bile vücuttaki sperm kalitesine yogunlugunu etkileyen şeylerdir sonuçta . Örnegin bende de sperm normal geliyor du ama morfoloji si bozuktu yani spermin başı veya kuyrugu olmama durumu . Besinlerimi düzelterek yrdigime içtigime bakarak cinsel hayatımı düzene sokarak bu sorunu çözdüm

Kendi psikolojini kısırmıyım diyip düşürme bu bile etkiliyor .

Kısaca düşüncen ve beslenmen ne kadar normal ise spermde o orantıda iyi olabilir

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,383
İsim
Hacı
Çok sık yapma.

Can...

80+ Platinum
@Hastor diğer konu kapandı
Sence bu arka arkaya açılan konular normal mi çok zeki arkadaşım benim adamlar trol konu açıyor yeni hesap açıp sırf boş muhabbet olsun diye sağlık konusu milletin çektiği ,31 i anlatsın diye mi açıldı yani en azından o amaçla mı açıldı ki hiç o amaçla açıldığını sanmıyorum ama sen bilirsin

NespaY

80+ Silver
Sence bu arka arkaya açılan konular normal mi çok zeki arkadaşım benim adamlar trol konu açıyor yeni hesap açıp sırf boş muhabbet olsun diye sağlık konusu milletin çektiği ,31 i anlatsın diye mi açıldı yani en azından o amaçla mı açıldı ki hiç o amaçla açıldığını sanmıyorum ama sen bilirsin
Troll konu olduğunu düşünmüyorum bu arada zaten kendisi konuyu kapattırdı bence arkadaşın kafasına takılan bir soruydu böyle bir konunun açıldığını görünce cesaret aldı konuyu açtı benim düşüncem bu.

Muhammet Emir Bozat

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
215
İsim
Muhammet Emir Bozat
Ben ard arda açmadımki
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ciddi manadamı dalgamı geçiyorsunuz?

TahinPekmez

80+ Silver
Hergun yapman doğru değil, zaten hiç yapmasan vücut kendi uykudayken boşalma olur,.Buda cinsel sağlığının doğru gittiğini gösterir. Meninin az gelmesi artık biraz ara vermenin zamanı gelmiştir. Cok masturmasyon yaparsan erken bosalma sıkıntısı da olur. Hafta da 3 yap düzenli yap. Günde 2 çok fazla. Benim.bir arkadaşım derdi.kanka ben hafta da 1 kere yaparım ama 7 kere asiliririm diye.sonuncusunda kan gelirdi diye. Ohaa derdim.

Bulkyapanobez

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Yusuf Aras
İlgilendiği Kategoriler
Spor
Fazla mastürbasyon erken boşalmaya sebebiyet veriyor. İlerde evlilikte sorun yaşayabilirsin hocam. Çünkü penis artık boşalıp kurtulma üzerine kuruluyor

alex jensen

80+ Silver
Daşak bağların gerildikçe zarar görmüş ve sızdırma yapıyor iki bant at geçer

Şaka maka olum günde 3 ne mk haftada 3 olsa yine tamam seri üretime mi geçtin
bura ekşi sözlük mü olum bu nası konuşma skldaklda

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom