kanka o sıvının en fazla %10'u sperm kalanı şeker su falan. yediğin içtiğinlede alakası var bide kısır falan olmazsın öyle saçmalık mı olurhocam birde sıvı gelmesi normal mi?
Ağa sen ölmüşsün haberin yok her gün 31 mi çekiyorsun gerçekten?Günde 1 yada 2 bilemediniz 3 fakat önceki zamanlarda bu sıklıkta yapıyordum az gelince bir şüphelendim
Alakası yok arkadaş bildiğin günde 2 3 kez yapıyorum diyor morarmadığına şükretsin!!dar giydiğinde sperm sayısı az olur ama sayısı senın bahettiğin gibi sıvının miktarı değil
günde 2-3 ne olum sakin anlık 5 saniyelik zevk için hor kullanıyorsun sakin ilerde lazım olcak o alet sanaGünde 1 yada 2 bilemediniz 3 fakat önceki zamanlarda bu sıklıkta yapıyordum az gelince bir şüphelendim
ve sperm birden dolmuyor üretiliyor bir bırakta 2-3-4-5 cok kaşılık üretsin öyle kullan yagünde 2-3 ne olum sakin anlık 5 saniyelik zevk için hor kullanıyorsun sakin ilerde lazım olcak o alet sana
Devlet hastanesinden spermiyogram testi yaptırmak istediğine dair randevu alırsan öğrenebilirsin kısır olup olmadığını..Selam.
Önceden 3,4 çay kaşığı çıkarken.
Şimdi 1 çay kaşığını dolduracak kadar bile çıkmıyor.
Bunun sebebi nedir? Kısır olabilir miyim?
Günde 3 öğünmüşDevlet hastanesinden spermiyogram testi yaptırmak istediğin dair randevu alırsan öğrenebilirsin kısır olup olmadığını..
Az yada çok gelmesine gelecek olursak ne sıklıkla mastürbasyon yaptığına vücut yorgunluğuna hatta beslenme durumuna göre değişkenlik gösterebilir bu durum.
doğrudur ben detaylı okumadım başlıkdan cevap verdımAlakası yok arkadaş bildiğin günde 2 3 kez yapıyorum diyor morarmadığına şükretsin!!
Hocam artık şey sizi çekiyor siz şeyi değil günde 3 ?Selam.
dostum demek ki doğru mastürbasyon yapmıyorsun ve her gün 53498573489 kere yaparsan çıkmaz tabi depodan çekmiyoz ya üretiliyor vücuttaSelam.