dostum üst üste çekınce oyle olurSelam.
Önceden 3,4 çay kaşığı çıkarken.
Şimdi 1 çay kaşığını dolduracak kadar bile çıkmıyor.
Bunun sebebi nedir? Kısır olabilir miyim?
Diyete gir reisGünde 1 yada 2 bilemediniz 3 fakat önceki zamanlarda bu sıklıkta yapıyordum az gelince bir şüphelendim
az çek sperm depola bu kadar basit fazla yaparsan sperm depolanmaz az gelir vede ilerde kalıcı testiste ağrı oluşabilir
hocalarım o gunden bu gune yapmadım hic bugun yaptım o gune nazaran biraz daha fazla cıktı yaklasık 2,5 saat sonra tekrar yaptım ama yok denecek kadar az cıktı neden boyle oldu?dostum üst üste çekınce oyle olur
kral işte üst üste çekınce daha az gelır zaten sıkıntı yok yanıhocalarım o gunden bu gune yapmadım hic bugun yap tım o gune nazaran biraz daha fazla cıktı yaklasık 2,5 saat sonra tekrar yaptım ama yok denecek kadar az cıktı neden boyle oldu?
Günde 1 yada 2 bilemediniz 3 fakat önceki zamanlarda bu sıklıkta yapıyordum az gelince bir şüphelendim
yav bilader ne kısırlığı ben de günde 3-4 kere yapıyorum az geliyor ama bazen 4-5 gün tutuyorum fışkırıyorŞimdi hocalarım konuyu çokta uzatmanın bir manası yok
Sonuç olarak şimdi ben kısır mıyım? Az gelmesinin kısırlık ile bir ilişkisi var mı? Çoğu yerde var yazıyor
hocam birde sıvı gelmesi normal mi?yav bilader ne kısırlığı ben de günde 3-4 kere yapıyorum az geliyor ama bazen 4-5 gün tutuyorum fışkırıyor