Neler Yeni

Spermin çok az gelmesi

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Çok çok çok fazla. Haftada 1 bilemedin 2 falan olmalı. Üretim olmazsa az olması gayet normal. İlerleyen zamanda da çok değişik problemler yaşarsın. Mutsuz olursun.
Ama o zaman daha fazla cıkıyordu hocam gene bu sıklıktaydı

Şimdi hocalarım konuyu çokta uzatmanın bir manası yok
Sonuç olarak şimdi ben kısır mıyım? Az gelmesinin kısırlık ile bir ilişkisi var mı? Çoğu yerde var yazıyor

Ama o zaman daha fazla cıkıyordu hocam gene bu sıklıktaydı
Yav kardeşim. Bunu bilmek işin nöroloji okumaya gerke yok. Müfredata göre 6. Sınıf fen bilgisi dersinde sayfa sayfa işleniyor bu konu. Üretim olmazsa az olur. Zaman tanı. Ayrıca sık yapmak, kaliteyide etkiler. Yavaşlaman gerekiyor. Ciddi söylüyorum. Bilmiyorsan yaz Google amcaya sor. Kalın puntolarla yazıyorlar. Bu kadar bilinçsiz olma lütfen. O zaman da çok geliyordu ne demek. Bu sıklıkla o kadar çok gelmesi imkansız. Bu işin uzmanı değilim ama bilgisizsin çok belli. Biraz araştırmanın tavsiye ederim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sonuç olarak şimdi ben kısır mıyım? Az gelmesinin kısırlık ile bir ilişkisi var mı? Çoğu yerde var yazıyor
Hayır yok.

Yazma o zaman kardeşim bakma konuya silah zoruylamı baktırıyoruz

Birkaç yerde öyle yazıyordu fakat
Daha az çek kardeşim şöyle düşün sen günde 3 öğün yemek yersen mi evdeki yemek daha çabuk biter 1 mi?

Yav kardeşim. Bunu bilmek işin nöroloji okumaya gerke yok. Müfredata göre 6. Sınıf fen bilgisi dersinde sayfa sayfa işleniyor bu konu. Üretim olmazsa az olur. Zaman tanı. Ayrıca sık yapmak, kaliteyide etkiler. Yavaşlaman gerekiyor. Ciddi söylüyorum. Bilmiyorsan yaz Google amcaya sor. Kalın puntolarla yazıyorlar. Bu kadar bilinçsiz olma lütfen. O zaman da çok geliyordu ne demek. Bu sıklıkla o kadar çok gelmesi imkansız. Bu işin uzmanı değilim ama bilgisizsin çok belli. Biraz araştırmanın tavsiye ederim.

Hayır yok.
Orta okulda hep uyuduğum için çok bir bilgim yok hocam :)

Degilsin. Kisir olanlarda hic gelmez diye biliyorum yanlissam duzeltin emin degilim bu konuda.

O kadar kişi yazdı yazdı, yine konuyu kısırlığa getirdin. İnsanlar dalga geçmeyip ciddi yanıt veriyor fazla yapıyorsun diye? Bu yüzden olabileceğini söylüyorlar. Unutmuş olmalısın. Gerçi unutkanlık yapıyordu. Vücudundaki testesteron doğal ise ayda 1 kâfi, kendi görüşüm

O kadar kişi yazdı yazdı, yine konuyu kısırlığa getirdin. İnsanlar dalga geçmeyip ciddi yanıt veriyor fazla yapıyorsun diye? Bu yüzden olabileceğini söylüyorlar. Unutmuş olmalısın. Gerçi unutkanlık yapıyordu. Vücudundaki testesteron doğal ise ayda 1 kâfi, kendi görüşüm
Ayda 1? Amerika da degiliz ki hocam cinsel aclik var burda.

Testis kanseri olabilirsin. Geçmiş olsun.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,089,028
Üyeler
173,117
Son üye
lee45
Geri