5000 Tl ye S10 lite alınır mı?

SamiK

80+
Reaksiyon skoru
7
Bütçe
5000
5000 e 2. El s10 Lite alacağım. Açıkçası işlemcisi beni çok cezbetti, video düzenlemesinden, simülasyon oyunlarına kadar işlerimi görür. Almadan size de danışayım, başka model önerilerine de açığım.

Alınır. Zamanında kıymet görmemiş güzel cihazlardan.

S10 Plus alınabilir o bütçede hocam.

Alınır. Zamanında kıymet görmemiş güzel cihazlardan.
Telefonun ismindeki lite dan bakmıyordum. Dedim "bir bakayım ne imiş bu" özelliklerini görünce define bulmuş gibi oldum. :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

S10 Plus alınabilir o bütçede hocam.
S10 plus işlemci performansı s10 lite dan düşük. Lite in kamera kısmj biraz geride o da çok muhim değil benim için.

Telefonun ismindeki lite dan bakmıyordum. Dedim "bir bakayım ne imiş bu" özelliklerini görünce define bulmuş gibi oldum. :)
Bir açıdan samsung'un isimlendirmede hata yaptığı bir cihaz. Cihazın en beğenmediğim tarafı kamerası, samsung klasiği gibi çok canlı çekiyor ama S10 Lite daha da abartıyor renkleri. Gerçeklikten çok uzak çekiyor.

Bir açıdan samsung'un isimlendirmede hata yaptığı bir cihaz. Cihazın en beğenmediğim tarafı kamerası, samsung klasiği gibi çok canlı çekiyor ama S10 Lite daha da abartıyor renkleri. Gerçeklikten çok uzak çekiyor.
Evet fakat fotoğraf muhim değil yılda 2 sefer sosyal medya profillerini güncellemek için çekinirim fazla bile.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,782
Üyeler
191,163
Son üye
1lorianz
Geri