Öneri 2k Ya mouse +mousepad

mandog

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,269
Bütçe
2000
Başlıkta belirttiğim gibi mouse ve mouse pad arıyorum. Ancak atıyorum steelseries mouse steelseries mouse pad ikilisi gibi istiyorum ileride yanına klavye de alacağım hepsi bir markanın ürünü olması iyi olur mousepadi de şimdilik küçük olması yeterli ileride klavye ile mousepad de alacağım şimdilik büyük mousepade yerim yok

Aerox 3w
qck heavy

Başlıkta belirttiğim gibi mouse ve mouse pad arıyorum. Ancak atıyorum steelseries mouse steelseries mouse pad ikilisi gibi istiyorum ileride yanına klavye de alacağım hepsi bir markanın ürünü olması iyi olur mousepadi de şimdilik küçük olması yeterli ileride klavye ile mousepad de alacağım şimdilik büyük mousepade yerim yok
Endgame gear XM1r
aqua control plus
xtrfy gp4

steelseries mousepad alma qck giriş seviyesi bir model steelseries mousede alma fury z bile aerox 3'ten daha iyi eğer ikisinide tek marka alcaksan xtrfy ilk tercihin olmalı
xtrfy m42 veya mz1
xtrfy gp4
xtrfy k4 tkl
xtrfy h1

sırf rgb olduğu için saçma sapan bir mousepade 400tl vermiş olursun istiyosan al
Arkadaşın önerdiği mousepad yerine dedim onu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Attıklarına bakacağım şimdi

steelseries mousepad alma qck giriş seviyesi bir model steelseries mousede alma fury z bile aerox 3'ten daha iyi eğer ikisinide tek marka alcaksan xtrfy ilk tercihin olmalı
xtrfy m42 veya mz1
xtrfy gp4
xtrfy k4 tkl
xtrfy h1
Büyük ihtimalle bunlardan alacağım gibi

Arkadaşın önerdiği mousepad yerine dedim onu

Attıklarına bakacağım şimdi

Büyük ihtimalle bunlardan alacağım gibi
xtrfy pişman etmez özelikle kulaklığı ve klavyesi espor alanında popüler mousepad olarak belki venus yada mercury bakılabilir

f/p de en kötü firma SS bence.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,901
Üyeler
189,004
Son üye
mels
Geri