gurkannasik
80+
- Reaksiyon skoru
- 71
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
1k daha verip rtx 3050 almak bana mantıksız geliyor ya pek fark yok aralarındaGüzel sistem. Ama bütçeyi 1000 TL arttırabilirsen, RTX 3050 yaparak bu var. Eğer 500 TL fazla verebilirsen RX 6600 seçebilirsin. RX 6600 RTX 3060 gücünde bir kart.
![]()
HAQQUS- 3 IN 1 / INTEL i3-12100F / GTX-1650 # RTX 3050 # RX6600 / 480 GB NVME M2 SSD / 16 GB 3200 MHZ DDR4 RGB GAMING OYUNCU BİLGİSAYARI
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!www.gencergaming.com
1.5 K verip RX 6600 almak mantıklı ama.1k daha verip rtx 3050 almak bana mantıksız geliyor ya pek fark yok aralarında
vatan'ın çıkardığı sistem burada paylaşıldı mı ya? o kadar da takip ediyorum görmedim ben çünküevet biliyorum vatanda 9k rtx 2060 çıktı ama kaçırdık. ne zaman da iyi sistem gelir bilinmiyor piyasanın da sağı solu belli değil. neyse bu sistem alinir mi?![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
500tane varmiz heralde bende okuldaydim göremedim okula gitmesem almistimvatan'ın çıkardığı sistem burada paylaşıldı mı ya? o kadar da takip ediyorum görmedim ben çünkükaç stok vardı o sistemde acaba biliyor musunuz?
500 stok vardı paylaşıldı ama 2 gün önce tükendivatan'ın çıkardığı sistem burada paylaşıldı mı ya? o kadar da takip ediyorum görmedim ben çünkükaç stok vardı o sistemde acaba biliyor musunuz?
Açıldı.vatan'ın çıkardığı sistem burada paylaşıldı mı ya? o kadar da takip ediyorum görmedim ben çünkükaç stok vardı o sistemde acaba biliyor musunuz?
Bence stok daha fazlaydı ama neyse saat 12 de bile 600 kişi inceliyordu500 stok vardı paylaşıldı ama 2 gün önce tükendi
eğer mümkünse itopya mağasına gidip vok sistem sor belki stok kalmıştır 1660ti lı model kasa ve işlemci çok içime sinmemişti ama 1k ucuza 1660ti alıyorsun sonuçta.evet biliyorum vatanda 9k rtx 2060 çıktı ama kaçırdık. ne zaman da iyi sistem gelir bilinmiyor piyasanın da sağı solu belli değil. neyse bu sistem alinir mi?![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
orasi oyle1.5 K verip RX 6600 almak mantıklı ama.
yazdim desteklerine bilgi verirler umarim eğer kalmazsa da bunu almayı düşünüyorumeğer mümkünse itopya mağasına gidip vok sistem sor belki stok kalmıştır 1660ti lı model kasa ve işlemci çok içime sinmemişti ama 1k ucuza 1660ti alıyorsun sonuçta.
500tane varmiz heralde bende okuldaydim göremedim okula gitmesem almistim
500 stok bir de500 stok vardı paylaşıldı ama 2 gün önce tükendi
Olsun hiç üzülme benzer sistemler çıkacaktır sadece sabır500 stok bir deeyvah eyvah çok yazık olmuş, tam ihtiyacım olan şeydi :'( işteydim ben de maalesef hiç haberim bile olmadı
![]()