İnternet Hızı Pakertimden Ve Alt Yapımdan Düşük?

İnojin

80+
Reaksiyon skoru
7
Millenicom 100 mps kadar vdsl paket ullanıyorum ama hız testi yaptımda 50 mps geçmiyo alt dada resimde deyerleri bırakıyorum sorun sizce nerde?

Ekler

• 67.PNG
    67.PNG
    18.1 KB · Hit: 63
50 mbit sınırlamışlardır
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Modem arayüzünden dsl bilgilerinizi atarsanız durum daha da netleşir

İç tesisat nasıl binanın ve modemin ney ?
İç tesisat bilmiyorum ama bina yeni bina hatta geçen turknet giga kutusu bağladı ( kutu aktif değil galiba ama ) modem Zyxel VMG3312-B10B

50 mbit sınırlamışlardır

Modem arayüzünden dsl bilgilerinizi atarsanız durum daha da netleşir
ona nasıl bakabilirim hocam

İç tesisat bilmiyorum ama bina yeni bina hatta geçen turknet giga kutusu bağladı ( kutu aktif değil galiba ama ) modem Zyxel VMG3312-B10B

Modem arayüzünden değerleri paylaşırmısın @QCerberusQ dediği gibi. ve o turknet gigafiber için müşteri hizmetlerine ulaş kesinllikle ona geçmeni tavsiye ederim aktif olduğunda.

192.168.1.1, 192.168.2.1, 192.168.1.2 bunları dene olursa karşına kullanıcı adı şifre kısmı çıkacak orası genelde admin admin oluyor ve modemin arkasinda yazar

Modem arayüzünden değerleri paylaşırmısın @QCerberusQ dediği gibi. ve o turknet gigafiber için müşteri hizmetlerine ulaş kesinllikle ona geçmeni tavsiye ederim aktif olduğunda.
modem arayüz değerlerine nasıl bakabilirim bide millenicom tahaddüt var bitti zaman geçmeyi planlıyorum

192.168.1.1, 192.168.2.1, 192.168.1.2 bunları dene olursa karşına kullanıcı adı şifre kısmı çıkacak orası genelde admin admin oluyor ve modemin arkasinda yazar
o paneli biliyorum kurulumunu ben yaptım ama youtubedn izleyerek yapmıştım

modem arayüz değerlerine nasıl bakabilirim bide millenicom tahaddüt var bitti zaman geçmeyi planlıyorum
Tamamdır sana kalmış durum turknet 1000tl'ye kadar çayma bedelini karşılıyor gigafiber için aylara faturaya bölüyor bilgine.

Tamamdır sana kalmış durum turknet 1000tl'ye kadar çayma bedelini karşılıyor gigafiber için aylara faturaya bölüyor bilgine.
daha önceden turknet kullandım cayma bedeli çok çıkıyo yeni geçtim zam dan sonra ondan 1 ay sonra bağladılar şansıma

burasımı?

yardımın için teşekkür ederim millenicom arıza kaydı açıçam yarın olmadı şikayette bulunucam

Ekler

• dsl.PNG
    dsl.PNG
    11 KB · Hit: 41
Son düzenleme:
daha önceden turknet kullandım cayma bedeli çok çıkıyo yeni geçtim zam dan sonra ondan 1 ay sonra bağladılar şansıma

burasımı?

yardımın için teşekkür ederim millenicom arıza kaydı açıçam yarın olmadı şikayette bulunucam
Paketinin 100mbps olan paket olduğuna emin misin?

Paketinin 100mbps olan paket olduğuna emin misin?
evet başvururken hatta adam bana alt yapın 77 kadar alıyo 77 den fazlasını alamazsın dedi oyuzden 100 olanı aldım millenicomda zaten bi 35 bide 100 var başka paket yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,020
Üyeler
195,502
Son üye
Yigido637
Geri