Maks 79 mbps alabiliyorsun vdslMillenicom 100 mps kadar vdsl paket ullanıyorum ama hız testi yaptımda 50 mps geçmiyo alt dada resimde deyerleri bırakıyorum sorun sizce nerde?
İç tesisat nasıl binanın ve modemin ney ?kablolu şekilde pc den hız testi yaptımda 50 geçmiyo ama
İç tesisat bilmiyorum ama bina yeni bina hatta geçen turknet giga kutusu bağladı ( kutu aktif değil galiba ama ) modem Zyxel VMG3312-B10Bİç tesisat nasıl binanın ve modemin ney ?
ona nasıl bakabilirim hocam50 mbit sınırlamışlardır
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Modem arayüzünden dsl bilgilerinizi atarsanız durum daha da netleşir
Modem arayüzünden değerleri paylaşırmısın @QCerberusQ dediği gibi. ve o turknet gigafiber için müşteri hizmetlerine ulaş kesinllikle ona geçmeni tavsiye ederim aktif olduğunda.İç tesisat bilmiyorum ama bina yeni bina hatta geçen turknet giga kutusu bağladı ( kutu aktif değil galiba ama ) modem Zyxel VMG3312-B10B
ona nasıl bakabilirim hocam
192.168.1.1, 192.168.2.1, 192.168.1.2 bunları dene olursa karşına kullanıcı adı şifre kısmı çıkacak orası genelde admin admin oluyor ve modemin arkasinda yazarİç tesisat bilmiyorum ama bina yeni bina hatta geçen turknet giga kutusu bağladı ( kutu aktif değil galiba ama ) modem Zyxel VMG3312-B10B
ona nasıl bakabilirim hocam
modem arayüz değerlerine nasıl bakabilirim bide millenicom tahaddüt var bitti zaman geçmeyi planlıyorumModem arayüzünden değerleri paylaşırmısın @QCerberusQ dediği gibi. ve o turknet gigafiber için müşteri hizmetlerine ulaş kesinllikle ona geçmeni tavsiye ederim aktif olduğunda.
o paneli biliyorum kurulumunu ben yaptım ama youtubedn izleyerek yapmıştım192.168.1.1, 192.168.2.1, 192.168.1.2 bunları dene olursa karşına kullanıcı adı şifre kısmı çıkacak orası genelde admin admin oluyor ve modemin arkasinda yazar
Tamamdır sana kalmış durum turknet 1000tl'ye kadar çayma bedelini karşılıyor gigafiber için aylara faturaya bölüyor bilgine.modem arayüz değerlerine nasıl bakabilirim bide millenicom tahaddüt var bitti zaman geçmeyi planlıyorum
daha önceden turknet kullandım cayma bedeli çok çıkıyo yeni geçtim zam dan sonra ondan 1 ay sonra bağladılar şansımaTamamdır sana kalmış durum turknet 1000tl'ye kadar çayma bedelini karşılıyor gigafiber için aylara faturaya bölüyor bilgine.
burasımı?192.168.1.1, 192.168.2.1, 192.168.1.2 bunları dene olursa karşına kullanıcı adı şifre kısmı çıkacak orası genelde admin admin oluyor ve modemin arkasinda yazar
yardımın için teşekkür ederim millenicom arıza kaydı açıçam yarın olmadı şikayette bulunucamTamamdır sana kalmış durum turknet 1000tl'ye kadar çayma bedelini karşılıyor gigafiber için aylara faturaya bölüyor bilgine.
Paketinin 100mbps olan paket olduğuna emin misin?daha önceden turknet kullandım cayma bedeli çok çıkıyo yeni geçtim zam dan sonra ondan 1 ay sonra bağladılar şansıma
burasımı?
yardımın için teşekkür ederim millenicom arıza kaydı açıçam yarın olmadı şikayette bulunucam
evet başvururken hatta adam bana alt yapın 77 kadar alıyo 77 den fazlasını alamazsın dedi oyuzden 100 olanı aldım millenicomda zaten bi 35 bide 100 var başka paket yokPaketinin 100mbps olan paket olduğuna emin misin?