Diyanet: "Korsan haramdır."

Dediğim şey belki hoşuna gitmeyecek ama oyun oynamak bir mecburiyet değildir.
Parası olmayan birisi için mecburiyettir.
Hocam beni ilgilendirmez günah'ı veya haram olması onun ile tanrı arasındadır bize laf etmek düşmez.

Merak etmeyin hocam benim gt335m ekran kartım zaten oyunlara kaldırmıyor, korsan oynayan düşünsün haram miş günahmış bizi ilgilendirmez o kişi ile tanrısı arasında olan bir şey
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merak etmeyin hocam benim gt335m ekran kartım zaten oyunlara kaldırmıyor, korsan oynayan düşünsün haram miş günahmış bizi ilgilendirmez o kişi ile tanrısı arasında olan bir şey
Hocam sadece haram olduğu için değil emek hırsızlığı olduğu için oynanmamalı. Yani sadece müslümanlar için geçerli değil bu durum.Benim windows cihazımda da gt950m var. Kader ortağı sayılırız :)

Hocam sadece haram olduğu için değil emek hırsızlığı olduğu için oynanmamalı. Yani sadece müslümanlar için geçerli değil bu durum.Benim windows cihazımda da gt950m var. Kader ortağı sayılırız :)
Aynı yolun yoldaşıyız desene. Hocam laptop olduğu içinde ben işlemci kullanımını %79 a düşürmek zorundayım, bilgisayarı artık açmıyorum bile

Oyun ile karnı mı doyuyor, bilgi mi alıyor, yaşamına devam mı ediyor, gelecekte meslek sahibi mi oluyor, YKS mi kazanıyor?
Oyun oynamak = Eğlenmek.

Eğlenmek bir kişinin ihtiyaçlarından biridir. Sen başka türlü eğlenirsin diğeri başka türlü. Zaten parası olsa gider alır yani parası yoksa da korsana başvurur sen de karışamazsın. Haramsa haram yani bu seni bağlar herkes kendini düşünsün başkasını değil.

Maç izlemek istesen pahalı oyun oynamak istesen pahalı kitap okumak istesen pahalı film izlemek istesen pahalı Seyehat etmek istesen pahalı o yüzden günahta olsa ben kabul ediyorum

Din diye bir şey olmasa korsana mı başvuracaksınız ? Ahlak meselesi. Agnostik olmama rağmen korsana başvurmam.

siz çalmasaydınız bizimde bu soruyu sormaya ihtiyacımız olmazdı derler

Anladım. Neyse korsana devam teşekkürler.

bende uzun süredir korsan kullanmıyorum doğru bir cevap vermişler bence.

bunlar şey mi "ekonomiyi batıran din tüccarları"

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,195,722
Üyeler
189,914
Son üye
gkhan92
Geri