Steam 500 ₺ kadar oyun önerisi

ExPeror

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
405
Beyler FH 5 fiyatını hakediyor mu? Game pass almıştım ama steamden oynamak istiyorum
Screenshot_20221014-200413_Steam.jpg

Bendeki oyunlar :
RDR2,
CP 2077,
Spiderman,
Dying Light 2,
Daysgone,
FH4
BF 1,V
Aklımda battlefield 2042 bi de last of us var ama o ne zaman çıkar bilmiyorum ne izledim ne oynadım ondan almak istiyorum banko 500 olur o da sony para avcısı. Yoksa black friday mi bekliyim

Son düzenleme:
Beyler FH 5 fiyatını hakediyor mu?
Alıntıyı görüntüle
Bendeki oyunlar :
RDR2, cp 2077, spiderman, dy2, daysgone, FH4 vs var.
Aklımda battlefield 2042 bi de last of us var ama o ne zaman çıkar bilmiyorum ne izledim ne oynadım ondan almak istiyorum banko 500 olur o da sony para avcısı. Yoksa black friday mi bekliyim
dying light 2 ve god of war'ı indirimdeyken alabilirsin. fh5 de güzel bir oyun fakat çok fazla grafik hatası var.

Beyler FH 5 fiyatını hakediyor mu? Game pass almıştım ama steamden oynamak istiyorum
Alıntıyı görüntüle
Bendeki oyunlar :
seçimli oyunları oyna hepsi top 10'uma gircek kadar kaliteli

Alıntıyı görüntüle
Bendeki oyunlar :
FH5 bence fiyatını etmiyor yaklaşık 200 saat FH4 oynadığım ilk çıktığı hafta gamepassden direkt yükledim FH5 i ama beklentimi karşılayamadı. 200 TL edeceğini sanmam.

dying light 2 ve god of war'ı indirimdeyken alabilirsin. fh5 de güzel bir oyun fakat çok fazla grafik hatası var.
Gow indirimle alabilirim dying light2 var hocam severek hala oynuyorum. FH 5 bilemedim ben de

Gow indirimle alabilirim dying light2 var hocam severek hala oynuyorum. FH 5 bilemedim ben de
fh5 alınmaz tam bir para tuzağı
metro serisine bakabilirsin çoğu oyunda olmayan bir atmosfere sahip
mafia ve sekiro gibi başyapıt seviyesinde oyunlarda var bf2042, fh5 gibi oyunlarla paranı boşa harcama

oynamadıysan call of duty nın guzel oyunlarına bakabilirsin
Hangisini önerirsiniz multiplay varsa sarabilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

fh5 alınmaz tam bir para tuzağı
metro serisine bakabilirsin çoğu oyunda olmayan bir atmosfere sahip
mafia ve sekiro gibi başyapıt seviyesinde oyunlarda var bf2042, fh5 gibi oyunlarla paranı boşa harcama
Bf 2042 yi gamepass le denedim güzel ama maçtakiler hep AI kafamı karıştırdı o da

Hangisini önerirsiniz multiplay varsa sarabilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bf 2042 yi gamepass le denedim güzel ama maçtakiler hep AI kafamı karıştırdı o da
yeni çıkan mw2 kesinlikle ama bütçeyi bayağı aşıyor. Aşırı aşırı sarabilirdi sizi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,807
Üyeler
184,983
Son üye
-Arthur Morgan-
Geri