Yardım Windows mu mac mi

hocam belki virüsler ile uğraşacaktır?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ondan dolayı sanal makinede kullanmak istiyor olabilir
Şuanda bilgisayar programcılığı derslerim olduğu için Windows yada macos kullanmam lazım

MacBook'ta Dual Boot var mı bilmiyorum ama olduğunu zannetmiyorum.
Ona bakabileceğim bir yer varmıdır acaba

Son düzenleme:
Artı olarak ben de bilmiyorum Linux ve siber güvenlik alakasını. Ama şöyle bir şey var. BTK Akademi siber güvenlik derslerini Lİnux üzerinden veriyor.

Ona bakabileceğim bir yer varmıdır acaba
Technopat Sosyal'de bilen birileri çıkar.

Son düzenleme:
Artı olarak ben de bilmiyorum Linux ve siber güvenlik alakasını. Ama şöyle bir şey var. BTK Akademi siber güvenlik derslerini Lİnux üzerinden veriyor.

Technopat Sosyal'de bilen birileri çıkar.

Techonap sosyalde üyeliğin onaylanmıyor direk red veriyorlar

Bende yeni üyelik actım direk red verdiler nedeni felanda yazmıyor
Katı bir forum. Ama TR forumlarında en bilgili forum da orası. Burada Linux kullanan tek ben varsam orada 100 kişİ Linux kullanıyor.

m1 işlemcili bir mac alacaksanız maalesef başka bir işletim sistemine geçemeyeceksiniz çünkü belli bir yerden sonra windowsa illaki ihtiyacınız olacaktır diye düşünüyorum. intel işlemcili amd ekran kartlı bir sistem alırsanız hem hackintosh hem windows hemde linux kullanabilirsiniz ve ayrıca pek kimse anlatmıyor ama m1 li maclarin ısınma problemi var diye biliyorum linus öyle bir video çekmişti

m1 işlemcili bir mac alacaksanız maalesef başka bir işletim sistemine geçemeyeceksiniz çünkü belli bir yerden sonra windowsa illaki ihtiyacınız olacaktır diye düşünüyorum. intel işlemcili amd ekran kartlı bir sistem alırsanız hem hackintosh hem windows hemde linux kullanabilirsiniz ve ayrıca pek kimse anlatmıyor ama m1 li maclarin ısınma problemi var diye biliyorum linus öyle bir video çekmişti
M2 li versiyonu alacaktım

Geri