PİŞMANIM
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,855
kalori açığı oluşturup kilo vermek nananana sigara içmekyaşım 17 başlama fikri var aklımda kilo verdiyor diyorlar denemeye değermi bilmiyorum
kalori açığı oluşturup kilo vermek nananana sigara içmekyaşım 17 başlama fikri var aklımda kilo verdiyor diyorlar denemeye değermi bilmiyorum
hem tadı kötü hemde sağlıksız neyi cezbedicibilmiyorum bende aynı durumdayım kilo için değil de cezbedici duruyor
yaşım 16 lise 2 yim aktif olarak sigara içiyorumSigara içmeye kaç yaşında nasıl neden başladınız anlatır mısınız biraz
Yaş kaç oldu13 yaşında başladım
onları yapıyorum zatenSaçmalılk ona vereceğin parayı salona ver sağlıklı zayıfla en azından
onları yapıyorum zaten 3 aydırkalori açığı oluşturup kilo vermek nananana sigara içmek
Aile biliyormuyaşım 16 lise 2 yim aktif olarak sigara içiyorum
7.sınıf başlarında yerde sigara bulmuştuk içmiştik dumanı çok havalı gelmişti sonra dedik biz bundan alalım isim bilmediğimiz için yerde ilk bulduğumuz paketi aldık. kısa parliament aşkımda böyle başlamış oldu
ilk 1 yıl kadar sadece dumanı için içimize çekmeden içiyorduk sonra bizden 1 yaş 2 yaş büyük arkadaşların içine çektiğini gördük o zamanalr acayip havalıydı ve statü göstergesiydi kendimizi güçlü sert falan sanıyorduk işte öyle başladı
İçersen boşa gider muhtemelen yaptığın şeylerdeonları yapıyorum zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
onları yapıyorum zaten 3 aydır
16Yaş kaç oldu
14Sigara içmeye kaç yaşında nasıl neden başladınız anlatır mısınız biraz
sigaraya ümit bağladıysan başarılı değilsin tahminimce,bişeyleri yanlış yapıyor olabilir misin?onları yapıyorum zaten 3 aydır
metobolizmayı bilmiyorum da ben sabahları 2 tane içmeden ayılamıyorumbilmiyorum sabahları özellikle tek dal sigaranın baya metobolizmayı hızlandırdıgı hakkında şeyler dönüyor
yani yaptıgımı kas için yapmıyorum kilo vermek için yaptıgım için boşa gidecek bişey yok zaten günlük 800 1000 arası kalori alıyorum kas oluşması çok zorAile biliyormu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İçersen boşa gider muhtemelen yaptığın şeylerde
Lise 2 i nasıl 16 oluyon 14üm ben hocammetobolizmayı bilmiyorum da ben sabahları 2 tane içmeden ayılamıyorum