Steelseries Arctis 5 Alınır Mı?

Reaksiyon skoru
12
Bütçe
1600
Steelseries Arctis 5 Almayı Düşünüyorum, Videolarına, İncelemelerine , Yorumlarına Baktım Olumsuz Bir Yorum Göremedim Ama Bazı Kullanıcılar Onun Yerine Başka Kulaklıklarda Alınabilir Diyo Kafam Karıştığı İçin Buraya Başvurdum
En Yüksek 1,600TL'den Başlıyor Parasına Değermi Yoksa Başka Kulaklık Öneriniz Varmı.
Not: Ses Kalitesi Yüksek Olsun RGB Olsun Bide Mikrofonu Genel Olarak ETS 2 , Valorant , CSGO Gibi Oyunlar Oynuyorum Ara sırada YouTube'den Müzik Dinliyom

Ben arctis 3 almak istiyordum fakat ses kalitesinin kötü olduğunu, 900 TL'ye değmeyeceğini söylediler. sonra hyperx cloud 2 ve alpha s'e baktım. herkes onların fiyatını hak ettiğini ve üzülmeyeceğini söylediler. benim aklımda şu an razer tournament edition var ona da genel olarak iyi diyorlar. ben yerinde olsam almazdım arctis 5'i daha kaliteli kulaklıklar bulabilirsin

Steelseries Arctis 5 Almayı Düşünüyorum, Videolarına, İncelemelerine , Yorumlarına Baktım Olumsuz Bir Yorum Göremedim Ama Bazı Kullanıcılar Onun Yerine Başka Kulaklıklarda Alınabilir Diyo Kafam Karıştığı İçin Buraya Başvurdum
En Yüksek 1,600TL'den Başlıyor Parasına Değermi Yoksa Başka Kulaklık Öneriniz Varmı.
Not: Ses Kalitesi Yüksek Olsun RGB Olsun Bide Mikrofonu Genel Olarak ETS 2 , Valorant , CSGO Gibi Oyunlar Oynuyorum Ara sırada YouTube'den Müzik Dinliyom
O bütçeye pahalı

RGB çok önemli değil ise cloud 2 alınabilir. Bazı RGB modeli de paylaştım ancak fiyat performans ve kalite olarak cloud 2 mantıklı olur. Karar sizindir.

Arctis 5 kullanıyorum fakat ara ara Discord'dan dinlediğim video'nun sesi arkadaşıma falan gidiyor, sinir bozucu..

ben kullanıyorum +7.1 var +dahili ses kartı var usb üzerinden +ayrıca kulaklık gerektiğinde döner başlık sayesinde boğmuyor
Post automatically merged:

Ben arctis 3 almak istiyordum fakat ses kalitesinin kötü olduğunu, 900 TL'ye değmeyeceğini söylediler. sonra hyperx cloud 2 ve alpha s'e baktım. herkes onların fiyatını hak ettiğini ve üzülmeyeceğini söylediler. benim aklımda şu an razer tournament edition var ona da genel olarak iyi diyorlar. ben yerinde olsam almazdım arctis 5'i daha kaliteli kulaklıklar bulabilirsin
artic 3ün dahili ses kartı yok o sebeplen anakartın kaliteli ses yongaları varsa verim alırsın yoksa artic 5 ses kartı oldugu için daha iyi

Çok güzel indirimi var ve kablosuz. Csgo/valo tarzı oyunlar için de iyi. Xantares de bunu kullanıyor.

Kablolu istersen

Cloud 2 de indirimli güzel fiyat.

Kısacası artics 5 e o parayı verme bence.

Arctis 5 kullanıyorum fakat ara ara Discord'dan dinlediğim video'nun sesi arkadaşıma falan gidiyor, sinir bozucu..
hocam sizdede müzik dinlerken ses en yüksekteyken bile yetersiz geliyormu

buraya bak bir istersen

Bende var arctis 5. Gerçekten çok güzel kulaklık hem ses hem görünüş olarak. Ama 1600 TL etmez.

Bende var arctis 5. Gerçekten çok güzel kulaklık hem ses hem görünüş olarak. Ama 1600 TL etmez.
Oyun için efsane fakat müzik ve diğer işler için çok iş görmüyor müzik dinlerken ses seviyesi en yüksekteyken bile yeterli gelmiyor zaten

evet, cloud core wireless aldım kutusunda arctis 3 ve arctis 5 duruyor :/
Ve birde boştayken veya şarkı dinlerken dipses geliyor muydu sizde

selam hocam karar verdınızmı ne aldınız ?
bende şuan artics5 kullanıyorum değiştirmek istiyorum ama ne alacağım konusunda kararsızım 1-2 tavsiye vardı inceledim ama kafama yatmıyor bir türlü :)

Geri