hayalinizdeki kişi olabildiniz mi?

AS A SKORZ

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
329
Ben sürekli olmak istediğim kişiyi hayal ediyorum fakat olmak için sürekli akşam başlayacağım diyorum ve paat bir anda gazım bitmiş.Sürekli bu döngüdeyim

hayalimdeki kişi piyano çalabilen spor yapan ve ders çalışan bir kişi sürekli ders çalışmak ve piyano öğrenmek istiyorum.

sizin olmak istediğiniz kişi nedir? olabildiniz mi?

Ben sürekli olmak istediğim kişiyi hayal ediyorum fakat olmak için sürekli akşam başlayacağım diyorum ve paat bir anda gazım bitmiş.Sürekli bu döngüdeyim

hayalimdeki kişi piyano çalabilen spor yapan ve ders çalışan bir kişi sürekli ders çalışmak ve piyano öğrenmek istiyorum.

sizin olmak istediğiniz kişi nedir? olabildiniz mi?
olamadım

olmaya yakınım

şu anda olabilirim ama tüm ders çalışma isteğim vs ondan güç alıyorum ha birde nvidia hissesi dip olduğu için artmasını bekliyorum

olmak için çabalıyorum ama hiç bir zaman tam olarak hayal ettiğim gibi olamayacağım yani bazı durumların gerçekleşme olasılığı yok onlar hep hayal olarak kalacak buna da şükür ne diyelim

Fatih hocamın da dediği gibi "benim hayallerim dünyadan büyük" işte bu yüzden çalışıyorum inşallah olacağız her zaman bu söz geliyor aklıma ve daha fazla motive olup çalışıyorum

Hayır.

Geri