- En İyi Cevap
- 17
- Reaksiyon skoru
- 72,899
6 saattir bağlı senin hattın, zamanla artar bunlar.Alıntıyı görüntüleiç tesisatı tamamen yenilediğim için bu şekilde bende
6 saattir bağlı senin hattın, zamanla artar bunlar.Alıntıyı görüntüleiç tesisatı tamamen yenilediğim için bu şekilde bende
Şuan tekrar 8 db döndüm FEC 150 olduAlıntıyı görüntüleiç tesisatı tamamen yenilediğim için bu şekilde bende
Hocam kutudan gelen kabloyu splitter ile uzun dsl kablosu var onu kullanıyoruz biraz eski o şuan modeme bağlı hat zayıflaması ondan mı kaynaklanıyor? yoksa iç tesisattan mı sizcesnr en az 8 olmalı birde hat zayıflaman yüksek kablonda ek varsa onları yak konnektör ile birleştir
6 saattir bağlı senin hattın, zamanla artar bunlar.
bi ara 3 gün açık kalmıştı artmıyor6 saattir bağlı senin hattın, zamanla artar bunlar.
1-2 gün modemi kapamadan kullanın hataları tekrar atarsınız bakarızŞuan tekrar 8 db döndüm FEC 150 oldu
Hocam kutudan gelen kabloyu splitter ile uzun dsl kablosu var onu kullanıyoruz modeme bağlı hat zayıflaması ondan mı kaynaklanıyor? yoksa iç tesisattan mı sizce
ben splitter ve kabloyu değiştirdim, önceden sürekli kopma oluyordu. CAT6 kablo aldım internet üzerindenŞuan tekrar 8 db döndüm FEC 150 oldu
Hocam kutudan gelen kabloyu splitter ile uzun dsl kablosu var onu kullanıyoruz modeme bağlı hat zayıflaması ondan mı kaynaklanıyor? yoksa iç tesisattan mı sizce
Modemden çıkan splitter ile değiştirmedim aslında şuanki biraz eski, Cat6 kablonun ucunu siz mi ayarladınız yoksa direk hazır kablo mubi ara 3 gün açık kalmıştı artmıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
1-2 gün modemi kapamadan kullanın hataları tekrar atarsınız bakarız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ben splitter ve kabloyu değiştirdim, önceden sürekli kopma oluyordu. CAT6 kablo aldım internet üzerinden
internetten üzerinden alıp ucunu elektrikçiye çaktırdımModemden çıkan splitter ile değiştirmedim aslında eski biraz, Cat6 kablonun ucunu siz mi ayarladınız yoksa direk hazır kablo mu
nexas marka almıştım 25m 75tl ye 2 sene önceLink var mı hocam hangi marka almıştınız
https://www.hepsiburada.com/hq-speed-cat6-patch-ethernet-internet-kablosu-10-mt-p-HBV00000N1KMPnexas marka almıştım 25m 75tl ye 2 sene önce
evethttps://www.hepsiburada.com/hq-speed-cat6-patch-ethernet-internet-kablosu-10-mt-p-HBV00000N1KMP
mesela bu kabloyu alıp uçları kesilecek yerine jak çakılacak değil mi
ondanda kaynkalıanıyor olabililir bende eskiden telefon kablosu vardı cat ile değiştirdim daha iyi olduŞuan tekrar 8 db döndüm FEC 150 oldu
Hocam kutudan gelen kabloyu splitter ile uzun dsl kablosu var onu kullanıyoruz biraz eski o şuan modeme bağlı hat zayıflaması ondan mı kaynaklanıyor? yoksa iç tesisattan mı sizce
Kabloyu değiştireceğim muhtemelen baya eskidi cat çok daha iyi olur. Teşekkür ettimondanda kaynkalıanıyor olabililir bende eskiden telefon kablosu vardı cat ile değiştirdim daha iyi oldu
Sağolun hocam bilgiler için
ek olmamasına dikkat etKabloyu değiştireceğim muhtemelen baya eskidi cat çok daha iyi olur. Teşekkür ettim
Sağolun hocam bilgiler için