Spinklesd
80+
- Reaksiyon skoru
- 269
Hocam emsalleri kalmamıştır kasa kötü ramler düşük birde ssd yi alacağım diyorsun kasayı 7k satabilirsen iyi bencehocam emsallerine baktığımda 11-12 falan anlamadım valla tam ne kadar ettiğini![]()
10,500 den koymayı düşünüyorum pazarlık ile 10k ya falan vereceğim tabii ki alıcı çıkarsamaksimum 10k eder siz yinede 10.5 11 gibi satışa koyun pazarlık payı olsun
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hocam emsalleri kalmamıştır kasa kötü ramler düşük birde ssd yi alacağım diyorsun kasayı 7k satabilirsen iyi bence
Parçaları tek tek topladığım zaman ikinci el fiyatlarını 13K falan ediyorkanki sahibindene gir mantıklı bulduğun fiyatları ver parçalara sonra topla
bilmeyiz knk nasip10,500 den koymayı düşünüyorum pazarlık ile 10k ya falan vereceğim tabii ki alıcı çıkarsa
Parçaları tek tek topladığım zaman ikinci el fiyatlarını 13K falan ediyor
Parça halinde satsam daha mı mantıklı olur çok uzun sürermi acaba satılmaları
Etmez okadar fazla hocam 580 2kya bulunuyor artık 2kda 3600 ramler 700-800 anca 2400mhz belki dahada ucuzdur Anakart 700 kasa PSU 1 veya birazdaha pahalıya gider monitör 2,5 falan anca10,500 den koymayı düşünüyorum pazarlık ile 10k ya falan vereceğim tabii ki alıcı çıkarsa
Parçaları tek tek topladığım zaman ikinci el fiyatlarını 13K falan ediyor
Parça halinde satsam daha mı mantıklı olur çok uzun sürermi acaba satılmaları