Steam bunu doğrudan yapmıyor ama ben şöyle bir yöntem buldum bynogame para atıyorum bunu taksitlendiriyorum yüklediğim fiyat karşılığında csgo item alıp steam pazarda satıyorum hem aldığım item yüklediğim tl den daha yüksek meblağda gelmiş oluyor hem taksit oluyor.
steamden taksitle oyun alamıyorsunuz onun yerine etail veya playstore gibi sitelerden alabilirsiniz ama taksitli seçenekleri olduğundan %50 fiyat ekliyorlar bildiğin üstüne ondan bende taksitle almayı düşünürken direk peşin aldım çok fazla para ekliyorlar mantıksız geldi bana
Steam bunu doğrudan yapmıyor ama ben şöyle bir yöntem buldum bynogame para atıyorum bunu taksitlendiriyorum yüklediğim fiyat karşılığında csgo item alıp steam pazarda satıyorum hem aldığım item yüklediğim TL den daha yüksek meblağda gelmiş oluyor hem taksit oluyor.
Steam bunu doğrudan yapmıyor ama ben şöyle bir yöntem buldum bynogame para atıyorum bunu taksitlendiriyorum yüklediğim fiyat karşılığında csgo item alıp steam pazarda satıyorum hem aldığım item yüklediğim TL den daha yüksek meblağda gelmiş oluyor hem taksit oluyor.