Çözüldü✓ Taksitle steamden oyun almak

NasdaQ

80+
Reaksiyon skoru
99
Taksitle oyun almak istiyorum var mı öyle bir site

Taksit bitmeden oyun bitince gelen pişmanlık hissi 🥴

Steam bunu doğrudan yapmıyor ama ben şöyle bir yöntem buldum bynogame para atıyorum bunu taksitlendiriyorum yüklediğim fiyat karşılığında csgo item alıp steam pazarda satıyorum hem aldığım item yüklediğim tl den daha yüksek meblağda gelmiş oluyor hem taksit oluyor.

steamden taksitle oyun alamıyorsunuz onun yerine etail veya playstore gibi sitelerden alabilirsiniz ama taksitli seçenekleri olduğundan %50 fiyat ekliyorlar bildiğin üstüne ondan bende taksitle almayı düşünürken direk peşin aldım çok fazla para ekliyorlar mantıksız geldi bana

Steam bunu doğrudan yapmıyor ama ben şöyle bir yöntem buldum bynogame para atıyorum bunu taksitlendiriyorum yüklediğim fiyat karşılığında csgo item alıp steam pazarda satıyorum hem aldığım item yüklediğim TL den daha yüksek meblağda gelmiş oluyor hem taksit oluyor.
Nasıl ya ?

Steam bunu doğrudan yapmıyor ama ben şöyle bir yöntem buldum bynogame para atıyorum bunu taksitlendiriyorum yüklediğim fiyat karşılığında csgo item alıp steam pazarda satıyorum hem aldığım item yüklediğim TL den daha yüksek meblağda gelmiş oluyor hem taksit oluyor.

Geri