Ana Konu HK GAMING ÜRÜNLERİ YARDIMLAŞMA

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Alıntıyı görüntüle

Ürün ara toplamı 2 lira daha fazla olsa kargo ücreti çıkmayacaktı neyse iyinin kötüsü diyelim artık
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ürünlerin değeri toplamda 200 lira ve üzerindeyse kargo bedeli alınmıyor
100tl kargo ücreti ödemektense 1 ürün daha alcaksın vergisi 30-40tl daha çıkardı 440tl gibi tutara 3 klavye almış olurdun kral

100tl kargo ücreti ödemektense 1 ürün daha alcaksın vergisi 30-40tl daha çıkardı 440tl gibi tutara 3 klavye almış olurdun kral
Aynı üründen ikiden fazla alınca sıkıntı çıkarıyor diye eklemedim

şimdi şu vergi işi nasıl oluyor 1 klavye alsam 220 ödüyorum galiba ama bir klavye bir mouse alsam kaç öderim ?

Ne hk gaming miş anasını ya bütün işi gücü bıraktık bunu izliyoruz

Aynı üründen ikiden fazla alınca sıkıntı çıkarıyor diye eklemedim
bir problem olmaz şans biraz da. kesin 3 tane alınca takılır diyemiyorsun gümrüktekilere de bağlı biraz. adam 5 tane almış tek paket geçmiş buna ne diyeceksin. denemekten zarar gelmezdi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

şimdi şu vergi işi nasıl oluyor 1 klavye alsam 220 ödüyorum galiba ama bir klavye bir mouse alsam kaç öderim ?
vergi hesaplamasını site direk yapıyor zaten. kargo ücreti ödememek için ürün toplamını en az 200tl yapman lazım 1 klavye 1 mouse alsan 200tl altında kalıyor bir de denk gelirsen key caps ekle 200ü bulur

bir problem olmaz şans biraz da. kesin 3 tane alınca takılır diyemiyorsun gümrüktekilere de bağlı biraz. adam 5 tane almış tek paket geçmiş buna ne diyeceksin. denemekten zarar gelmezdi
Orası öyle de kuzenlerime hediye edeceğim, önceki indirimde onlara alamamıştım garanti olsun dedim

Sepete ekleyince stoktan düşüyor mu parça parça beklesem hepsi için? Klavye+fare+key caps

İsteyen yoksa beyaz mizar blue switch iptal ediyorum

Sepete ekleyince stoktan düşüyor mu parça parça beklesem hepsi için? Klavye+fare+key caps
Hocam satın al kart da ekli olsun ödemeyi yap zaten kart ödemezse bile sipariş onaylanıyor sadece 48 saat içinde ödemeyi yapın diyor bence çok güzel sistemleri var keşke itopya.com da da böyle olsa çökmeden ne güzel rahat rahat alışveriş yapabiliyoruz hızlı bir şekilde

tek sepette almak isteyen arkadaşlar için yazıyorum, alana kadar stok biter o yüzden toplu ekleyip almak yerine tek tek alın.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,781
Üyeler
186,542
Son üye
Kadir efe kırkoç
Geri