DonanımArşivi İki Yeni F/P Sistem Geliyor!

longinus

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
756
Hikayesinde paylaştı, sesli olarak söyledi. Hikayenin başında normal indirimli ürünlerden bahsediyordu. Sonuna doğru 'Bu arada Kasım ayında iki yeni fiyat performans sistem mi paylaşacaktır ?" Dedi ve hikaye bitti.

Sanırım sadece has takipçileri görsün diye böyle bir yöntem uyguladı. Bence şahane bir fikir olmuş, kendisini kutlarım.

Sayın sistem arayan, bekleyen arkadaşlarım, bakın. Kasım ayı mükemmel bir ay olarak geldi bize. Ardı ardına sistemler geliyor. Cumartesi PC hocası, 15'inde levon abimizin, şimdide DonanımArşivi

Piyasa iyice rekabete döndü. Bu biz ihtiyaç sahipleri için mükemmel bir fırsat. Sistem felan almayın, bekleyin derim

Screenshot_20221111-184719_Instagram.jpg

has takipçileri görsün diye uyguladıysa sayende görmeyecek :D

has takipçileri görsün diye uyguladıysa sayende görmeyecek :D
Hocam sen rahat ol. Al satçıların elinde daha Mert bayantemurun sistemi duruyor ilanlarında. Da V6 sistemi elinden çıkaramayan en az 30 satıcı var. Bu ay 3 farklı platformdan sistem çıkıyor. Hepsini al satçıların almaya gücü yetmez

Hocam sen rahat ol. Al satçıların elinde daha Mert bayantemurun sistemi duruyor ilanlarında. Da V6 sistemi elinden çıkaramayan en az 30 satıcı var. Bu ay 3 farklı platformdan sistem çıkıyor. Hepsini al satçıların almaya gücü yetmez
baksana şimdiden aç kurtlar gelmiş :D bence pek umutlanmayalım

Desene iyi para kaldıracaz
Bunu diyen diğer arkadaş daha elindeki mert bayantemurun sistemini çıkaramadı elinden. Diyorum ki 3050den daha iyi 2060 sistem var millet 10.5'a satıyor. Ver bana 10 bine alayım diyorum, bana olmaz ben kâr edemem diyor. Yahu banane 😂
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

baksana şimdiden aç kurtlar gelmiş :D bence pek umutlanmayalım

Bak bir sistem daha çıktı. 8 k 3050. Bedava. PC hocası yarın çıkaracak, ModArt 15inden sonra, da bu ay çıkaracak. Hangi birini alsınlar sen söyle :)

Bunu diyen diğer arkadaş daha elindeki mert bayantemurun sistemini çıkaramadı elinden. Diyorum ki 3050den daha iyi 2060 sistem var millet 10.5'a satıyor. Ver bana 10 bine alayım diyorum, bana olmaz ben kâr edemem diyor. Yahu banane 😂
Bahsettiğin eleman beni ilgilendirmiyor kankam çok şükür ticari zeka sülalemizin genetiğinde var :D

DA v6 aldığımıza pişman olmayız herhalde

DA v6 aldığımıza pişman olmayız herhalde
8kya i5-11400f, 3050 sistem çıktı az önce

Bahsettiğin eleman beni ilgilendirmiyor kankam çok şükür ticari zeka sülalemizin genetiğinde var :D

Bak i5-11400f , 3050 sistem çıktı 8k'ya. Sen bunu almayı düşün, yarın PC hocasını alırsın, 15'inde modartı, bu ay da sistemi çıkacak 2 tane onuda alırsın. Tabi 60-70k paran varsa. O kadar parası olan adamda al sata girmez zaten gider faize dolara yatırır aynı kârı alır.

8kya i5-11400f, 3050 sistem çıktı az önce

Bak i5-11400f , 3050 sistem çıktı 8k'ya. Sen bunu almayı düşün, yarın PC hocasını alırsın, 15'inde modartı, bu ay da sistemi çıkacak 2 tane onuda alırsın. Tabi 60-70k paran varsa. O kadar parası olan adamda al sata girmez zaten gider faize dolara yatırır aynı kârı alır.
Beni anlayabilecek ve yaptığımı yapabilecek bir kapasiten olsaydı bu sistemi niye almıyorsun diye çıkışmazdın kankam. Dalgana bak. Hızlı ol :)

Geri