cümleten selamun aleyküm

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

Vodbe

80+
Reaksiyon skoru
37
10- Konularda ve konu yorumlarında ölü paylaşımlarda bulunmak (Selam, nasılsınız, iyi akşamlar gibi)
Herkese merhabalar Instagramdaki storyden geldim amacım bu forumda yeni gelip yıllardır olan kişiler yerine yeni gelip ekran kartı almak değil tabikide hayatım boyunca hiç forum kullanmadim pek bilgim yok sizinle tanışmak forum hakkında nasıl biryer olduğunu neler konuşulmalı gibi bilgileri öğrenmek isterim yaşım 19 henüz ilk forumum bu oldu amacım yeni insanlar tanımak bu kendimi tanıtmak adına bir forum oldu buraya kadar okuduğunuz için teşekkür ederim :)

Cümlemize elhamdülillah. Yaw Vodbe "vodkaya" benzemiyor mu ya.

Meraba çocuk adam

Herkese merhabalar Instagramdaki storyden geldim amacım bu forumda yeni gelip yıllardır olan kişiler yerine yeni gelip ekran kartı almak değil tabikide hayatım boyunca hiç forum kullanmadim pek bilgim yok sizinle tanışmak forum hakkında nasıl biryer olduğunu neler konuşulmalı gibi bilgileri öğrenmek isterim yaşım 19 henüz ilk forumum bu oldu amacım yeni insanlar tanımak bu kendimi tanıtmak adına bir forum oldu buraya kadar okuduğunuz için teşekkür ederim :)
Aleyküm Selam. İnşallah ihtiyacı olan birine gider ürün. Çok şükür ben artık bu sorunları çekmiyorum. Allah herkese nasip etsin İnşallah :)

Hosgeldin

Aleyküm kardeşim hoş geldin.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Aleyküm kardeşim hoş geldin.
Aleyküm selam uymak gerekiyor artık herhalde : )

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,397
Üyeler
197,450
Son üye
asdasdasds
Geri