Ana Konu HK GAMING ÜRÜNLERİ YARDIMLAŞMA

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Buraya kahkaha atan arkadaşlar tam olarak neye gülüyor anlamak mümkün değil. Elimde mal var ve gelen teklife göre satmaya değip değmeyeceğine karar vereceğim. Nedir komik tarafı be. Neyse değmezsiniz.
Elimde 2 adet mizar var satıyorum dediğim zaman neden hahah attın o zaman :D ciddi anlamda sıkıntıların var senin diğer hk gaming indirim konusunda da böyle kendinle çelişiyordun

Elimde 2 adet mizar var satıyorum dediğim zaman neden hahah attın o zaman :D ciddi anlamda sıkıntıların var senin diğer hk gaming indirim konusunda da böyle kendinle çelişiyordun
Bir de şey demiş ya alıcı olanlar verebilecekleri max fiyatı yazsınlar 😂😂😂😂😂

beyaz mekanik klavye satan var mı ve fiyat ?

Gerek yok işsiz güçsüz 7/24 buralarda takılıp ona buna salça olanlarla laf dalaşı yapmaya. Seviye inanılmaz düşük. 20 adet alan aç gözlüler gelip elimdeki birkaç adet ürünü satıp satmama kararı almama laf ediyor. Ne fiyat yazdım ne de birilerini dolandırmaya çalıştım. Neyse siz kahkaya devam. Bu seviyede olmak mutluluk veriyorsa size mutlu olun. Diyecek bir şey yok. Adam olan şunu okuyunca oturur bir düşünür. Cidden küfür bile etseniz cevap vermeyeceğim bu konuya. Seviye çok çok düşük.

Benimde elimde 2 adet Siyah Red switch mz 60-2 adet siyyah 1 adet beyaz yellow switch mz60 var .Hk gaming 2 adet mira S kırmızı mouse avr düşünen yazsın :D

Gerek yok işsiz güçsüz 7/24 buralarda takılıp ona buna salça olanlarla laf dalaşı yapmaya. Seviye inanılmaz düşük. 20 adet alan aç gözlüler gelip elimdeki birkaç adet ürünü satıp satmama kararı almama laf ediyor. Ne fiyat yazdım ne de birilerini dolandırmaya çalıştım. Neyse siz kahkaya devam. Bu seviyede olmak mutluluk veriyorsa size mutlu olun. Diyecek bir şey yok. Adam olan şunu okuyunca oturur bir düşünür. Cidden küfür bile etseniz cevap vermeyeceğim bu konuya. Seviye çok çok düşük.
Hocam bu tarz forumlarda yaş ortalaması biraz düşük genel olarak, sinirlendiğinize değmez.

arkadaslar sizce tekrardan böyle bi indirim dalgası gelir mi gene duser mı 300 lere

o fiyat düşüşü kasıtlı olarak mı yapılmıştı yoksa sistem hatası/yanlışlıkla girilmiş fiyat falan mıydı merak ediyorum. keşke alabilseydim klavyeleri en azından 1 tane mira m mouse almıştım beyaz renk.
Kasıtlı olma olasılığı daha yüksek yoksa ürünleri göndermezlerdi direk iptal ederlerdi

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri