❌İndirim Bitti! 🔥Zara, Bershka, Pull&Bear, Mango %50 indirim başladı!!

ben zara nın önerdiği bedeni aldım 183 boy 93 kiloya xl %95 oranında gösteriyordu sizce büyük olur mu ?
büyük olur hocam yüksek ihtimalle. L beden alsaydınız keske. Normalde M beden giyiniyorum . M bedenını geçen denedim avmde. Montun bittigi kısım kalca hizamı geçiyordu . etek gibi duruyordu . siz düşünün ne kadar bol kalıp oldugunu. Ve aldıgım mont normal sisme bir mont .

büyük olur hocam yüksek ihtimalle. L beden alsaydınız keske. Normalde M beden giyiniyorum . M bedenını geçen denedim avmde. Montun bittigi kısım kalca hizamı geçiyordu . etek gibi duruyordu . siz düşünün ne kadar bol kalıp oldugunu. Ve aldıgım mont normal sisme bir mont .
hocam ama zara %95 memnuniyet söylüyordu L bedenine de %40 tı

İndirim döneminde almış olduğum parfümler hala hazırlık aşamasında bile değil. Zara parfümlerinden memnun olan var mı? Çöp olduğunu düşünüyorsanız iptal edeceğim.

Benim zara mont geldi 183boy 74-75 kilo L beden büyük oldu. Kalıpları geniş. Allahtan bir tane de m almıştım. M olan daha yola çıkmadı. O iyi olur diye düşünüyorum

Yünlü ceket 6 gündür işleniyor da gözüküyor. Eşofman ve bere dağıtımda montu yünlü ceketi kargoya verilen var mı?

Benim mont 02 aralık tahmini teslimat gösteriyordu şuan dağıtıma çıkmış kargoda

Benim mont 02 aralık tahmini teslimat gösteriyordu şuan dağıtıma çıkmış kargoda
Benim hala satın alındı diyor hocam sipariş işleniyora bile gelmedi bi sıkıntımı var sizdede böylemiydi

Ekler

• Adsız.png
    Adsız.png
    83.6 KB · Hit: 69
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,069
Üyeler
187,286
Son üye