Enco
80+ Silver
İnterneti aktif etmesini bekliyorum milleni sağ olsun internetsiz bıraktıŞu vardı hocam hemen bitirdiler
İnterneti aktif etmesini bekliyorum milleni sağ olsun internetsiz bıraktıŞu vardı hocam hemen bitirdiler
Berbat bir bakış açısı tebrik ederim.Kimsede de para yokmuş ha
Dalgasına yazdım emin olabilirsin, neyse problem yokBerbat bir bakış açısı tebrik ederim.
Olmaz tabikide. En az 2 beden büyük almışsınKnklar şişme mont aldım bende Zara'dan 1.82 boyum var 67 kiloyum acaba olurmu xl bedeni nediyonusz ona göre iptal edcm
Dalgasına yazdıysan sorun yok ama en sevmediğim bakış açılarından biri ondan öyle yazdımDalgasına yazdım emin olabilirsin, neyse problem yok
Anladim dostum, fazla önyargılı olmak iyi degilDalgasına yazdıysan sorun yok ama en sevmediğim bakış açılarından biri ondan öyle yazdım
Ocak ortası gibi yeniden indirim olacak onu bekleyebilirsin veya siteye sürekli bakıp stok kovalayabilirsin.Beyler intidex grubu sezon sonu indirimi vs yapıyor mu? Veya yılın farklı dönemlerinde indirim yapıyor mu? P&B ve Zara gerçekten sağlam indirimler yaptı. Şu şişme montları almadığıma pişman oldum . Umarım sezon sonu düşer.
Çok güzel bayansınız beyfendi. Zara çıldırmış lcwden ucuza satmış ürünleri. Al dursun kenarda. Seneye 3-4k dan satarlar.Ocak ortası gibi yeniden indirim olacak onu bekleyebilirsin veya siteye sürekli bakıp stok kovalayabilirsin.
Güzel mont bayağı sıcak tutuyor ankara ayazında test etme şansım oldu onun su falan geçirmiyorDostum forumda paylaşılan zara montu almıştım da bunu gördüm sabah ve aşırı hoşuma gitti. Zarayı iade edip bunu almayı düşünüyorum. Su geçiriyor mu ve kalınlığı nasıl? Bir de senin boy kilon ne hangi bedeni aldın acaba?
Zara.4 markayı da düşününce en iyisi ve en iyi fiyat performans olanı hangisi sizce?