I3 12100F Asus dual 3060 12gb oc

Basrii

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
816
Bekle bekle 3060 ti sistem gelmiyor gelsede saçma sapan uyumsuz sistem çıkıyor veya pahalı oluyor. Aşağıya bıraktığım sistem sizce nasıldır yorumlarınızı bekliyorum. Bu arada sistem max red dead 2 açacak ultra ayarlarda kasmadan açsa yeter. Sistem özellikle yazılım için kullanılacak bilginiz olsun.

Link

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Bekle bekle 3060 ti sistem gelmiyor gelsede saçma sapan uyumsuz sistem çıkıyor veya pahalı oluyor. Aşağıya bıraktığım sistem sizce nasıldır yorumlarınızı bekliyorum. Bu arada sistem max red dead 2 açacak ultra ayarlarda kasmadan açsa yeter. Sistem özellikle yazılım için kullanılacak bilginiz olsun.

Link
Pahalı.
https://www.gamegaraj.com/urun/ahora-5a-rtx3060-ti/

3060Ti ve mesh kasa seç. Kimi oyunda küçük ama çok az etki edecek darboğaz söz konusu olur sadece

Attığın sistemi incelemek bile bana göre vakit kaybı. 16 bin lira civarı para vericem ve inno3d ekran kartı, biostar anakart şaka gibi bence. Attığım sistemi alırım daha bilindik markalar
Boşu boşuna özelleştirme yap demedim herhalde. 3060Ti Palit, Mesh kasa, B450M Dragon seç
Önerilere açık değilsen neden konu açıyorsun
15,5 oluyor

Sistem tabii ki de güzel. Youtube kanallarında da birçok videolarına da ulaşabilirsin zaten. Şu anda en çok rağbet gören ve daha uygun fiyata beklenilen bir sistemdir kendisi...

Sistem tabii ki de güzel. Youtube kanallarında da birçok videolarına da ulaşabilirsin zaten. Şu anda en çok rağbet gören ve daha uygun fiyata beklenilen bir sistemdir kendisi...
3060 ti sistem bulamadım kafama göre, pazar akşamına kadar süre verdim. Eğer düzgün 3060 ti sistem gelmezse bunu alıyorum.

Link
14k olsa alınırdı aslında fena sistem değil

14k olsa alınırdı aslında fena sistem değil
Yapacak bir şey yok üstad, paraya acımayıp çevre birimlerinin en iyisini aldım
Üzerine arkadaşımın önerdiği 27 inç ultragear 144hz 1ms monitör aldım evde yatıyor hepsi. Kasayı alıp kullanmak lazım artık..

Normal 3060 ile 3060 ti arasında ne fark var

Mesela bende normal 3060 12 gb var

3060 ti 8 gb

Battlefield 5 1080p ultra ayarlarda 10 gb ekran kartı belleği kullanıyor 3060 ti bu durumda dar boğaz olmaz mı

3060 ti almak mantıklı mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,300
Üyeler
190,725
Son üye
ahmetzulaci
Geri