hocam bu içinden çıkan yağ nereye dökücez?Vidaları mutlaka sıkın hocam. Kırıldıktan sonra geri dönüşü olmaz. Çünkü illaki onlar gevşiyor. Temizlik size kalmış. Ama illaki yağına falan dikkat etmek lazım, ses çıkarıyor
hocam bu içinden çıkan yağ nereye dökücez?Vidaları mutlaka sıkın hocam. Kırıldıktan sonra geri dönüşü olmaz. Çünkü illaki onlar gevşiyor. Temizlik size kalmış. Ama illaki yağına falan dikkat etmek lazım, ses çıkarıyor
Bitmiş."Bu ürün şu an satılmamaktadır."
Stok bitti mi?
bende de var bu oynaklık ama en üst kademedeyken yapıyor akıda gibi.aynı sorun bende de var kanka amortisör borusunun oralar yağ oldu ve oturak kısmı sağa sola öne geriye böyle askıdaymış gibi oynama yapıyor çok sinirim bozuldu alt mekanizmamı bile değiştirdiler vidaları sıkıca taktım durum aynı çıldırıcam.
Nasıl bakım yapmak gerekiyor? Bakım seti derken? Bende öyle bi şey yoktu. Bakım yapmak gerektiğini de bilmiyordum. 1,5 senedir kullanıyorum, ses çıkarıyor benimki de.1 senedir kullanıyorum. Rahatlığı falan çok iyi ama bakımlarını 6 ayda bir yapmak gerekiyor. Yoksa sürekli ses çıkıyor veya vidaları gevşiyor. Onun dışında beni rahatsız eden bir şeyi olmadı. Rahatlık olarak bence en iyisi Hawk koltuk
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ayrıca içinden bakım seti çıkıyor.
yok vala mail attim hawk a değişim talep ediyorum diye.demonte bir şekilde bize yollayın dedi de valla söküp kargoya götürmeye üşeniyorum eşşek ölüsü gibi bir şey.çok ağır ve alt mekanizma ile amortisör borusu ayrılmıyor.bende de var bu oynaklık ama en üst kademedeyken yapıyor akıda gibi.
çözm bulabildinmi?
Hocam içinden bakım yağı ve spreyi çıkmadı mı ayrıca alyan da olması lazım en azından alyanla sık gevşemiştir vidalar. Maazallah ikiye ayrılır önemli bu konuNasıl bakım yapmak gerekiyor? Bakım seti derken? Bende öyle bi şey yoktu. Bakım yapmak gerektiğini de bilmiyordum. 1,5 senedir kullanıyorum, ses çıkarıyor benimki de.
max yükseklik 55 cm yazıyor acaba poponuzu koyduğunuz yerin max yüksekliğine biri metre ile bakabilirmi bana baya alçak geldi şuan eski bi ofis koltuğu kullanıyorum 65 yüksekliği var ve bana alçak geliyor masam 76cm yükselikleHocam içinden bakım yağı ve spreyi çıkmadı mı ayrıca alyan da olması lazım en azından alyanla sık gevşemiştir vidalar. Maazallah ikiye ayrılır önemli bu konu
İkisi de çıkmadı. 2021 3. Ayında almışım. Çıkması gerektiğinin farkında bile değilim. Yazdım ama bakalım ne diyecekler.Hocam içinden bakım yağı ve spreyi çıkmadı mı ayrıca alyan da olması lazım en azından alyanla sık gevşemiştir vidalar. Maazallah ikiye ayrılır önemli bu konu
Benimkisi yeni daha 2 gün önce kurdum en üst ayarda esneme var sağa sola öne arkaya doğru esniyorHocam içinden bakım yağı ve spreyi çıkmadı mı ayrıca alyan da olması lazım en azından alyanla sık gevşemiştir vidalar. Maazallah ikiye ayrılır önemli bu konu
Alçak koltuk aşırı yüksek değil diyeceğim de ben 1.84 üm en üst ayarda ayağım tam yere basıyo ne kısa ne uzunmax yükseklik 55 cm yazıyor acaba poponuzu koyduğunuz yerin max yüksekliğine biri metre ile bakabilirmi bana baya alçak geldi şuan eski bi ofis koltuğu kullanıyorum 65 yüksekliği var ve bana alçak geliyor masam 76cm yükselikle
Yeni benimkisi eğer hepsinde varsa sıkıntı değil çok ama yoksa sıkıntı. Sağa sona öne arkaya esniyoyok vala mail attim hawk a değişim talep ediyorum diye.demonte bir şekilde bize yollayın dedi de valla söküp kargoya götürmeye üşeniyorum eşşek ölüsü gibi bir şey.çok ağır ve alt mekanizma ile amortisör borusu ayrılmıyor.
benmkide aynı esneme yapıyor bakalım üşenmeyip sökersem yollayacağım ama çok uzun sürüyor ilgilenme süreleri.alt mekanizmamı yolladım gitti incelendi değişim yapılcak dediler ben darlayana kadar kargoya vermediler.16.40 gibi yazdım whatsaptan ben yazdıktan sonra hemen kargoya verip bilgileri attılar.Benimkisi yeni daha 2 gün önce kurdum en üst ayarda esneme var sağa sola öne arkaya doğru esniyor
Alçak koltuk aşırı yüksek değil diyeceğim de ben 1.84 üm en üst ayarda ayağım tam yere basıyo ne kısa ne uzun
Yeni benimkisi eğer hepsinde varsa sıkıntı değil çok ama yoksa sıkıntı. Sağa sona öne arkaya esniyo