10000 TL Bütçeye Sistem Toplama

Reaksiyon skoru
50
Bütçe
10000
Beyler selamlar, aşağıya bırakacağım linkteki bilgisayarı almayı düşünüyorum. Homeboard ekran kartı ile başlayıp 1 sene sonra yeni bir ekran kartı takmayı planlıyorum. Sisteme ek olarak bir m2 ssd taktırıcağım. Bu fiyata sizce iyi mi? Daha iyi bir önerisi olan var mı bunu soracaktım sizlere. Yardım eder misiniz dostlar?

Beyler selamlar, aşağıya bırakacağım linkteki bilgisayarı almayı düşünüyorum. Homeboard ekran kartı ile başlayıp 1 sene sonra yeni bir ekran kartı takmayı planlıyorum. Sisteme ek olarak bir m2 ssd taktırıcağım. Bu fiyata sizce iyi mi? Daha iyi bir önerisi olan var mı bunu soracaktım sizlere. Yardım eder misiniz dostlar?

Aynen alacaksan ssdyi M2 yapıp al

homeboard değil onboard

https://www.akakce.com/bilgisayar-k...ow-fanli-oyuncu-kasasi-fiyati,1246191616.html

Şöyle 2.eldende rx6600 alırsan 3k civarlarına tadından yenmez hocam.

kasa ve psu alt seviye,ssd nvme olmalı anakart giriş seviyesi vs vs ilerde bir gpu alayım dersen psu değiştirmek gerekecek vs vs ben pek begenmedim kısaca.
5600 cpu+ 6700xt civarı hazır sistem alınabilir ara ara kampanyalı ürünler oluyor onları kovalamak daha akıllıca olur.Hatta para biriktirip am5 ,amd 7000 serisine ve ddr5 gecmek cok daha mantıklı olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,974
Üyeler
185,357
Son üye
ismail37
Geri