Pc de anlamadığım bir şekilde sorun var!

Este

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
236
2-3 haftadır anlamadığım bir sorun yaşıyorum
Pcyi açtığım zaman monitörün şığı beyaza dönüyor ama ekran gelmiyor herhangi bir şey olmuyor .
Klavye mouse ışığı yanmıyor basınca yanıyor.
Kulaklık ve mousepadin ışıkları yanıyor.
Ve pc yi kapatmaya çalışınca normalde kapatma tuşuna 1 kere basınca kapanıyordu böyle olunca 6-7 saniye bekletince kapanıyor.
Hiç bir şey anlamadım ben
Rami söküp taktım ekran kartını söküp taktım bios pilini söküp taktım ama yinede aynı sorun devam ediyor eğer elimden bir şey gelmezse garantiye yolluyacağım.
Video ekliyecektim de ekliyemiyorum .......

laptop mu masa üstü mü
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Pcyi açtığım zaman monitörün şığı beyaza dönüyor ama ekran gelmiyor herhangi bir şey olmuyor .
Ve pc yi kapatmaya çalışınca normalde kapatma tuşuna 1 kere basınca kapanıyordu böyle olunca 6-7 saniye bekletince kapanıyor.
Rami söküp taktım ekran kartını söküp taktım bios pilini söküp taktım ama yinede aynı sorun devam ediyor eğer elimden bir şey gelmezse garantiye yolluyacağım.
videoyu buraya ekleyemezsiniz sanırım boyut sınırı var, youtube yükleyip link iletebilirsiniz

Bir bios update yapıp temiz kurulum yapmayı deneyin

Ramin birini çıkarıp açmayı deneyin ramlerden olabilir

Ramin birini çıkarıp açmayı deneyin ramlerden olabilir
Denedim ya hepsini denedim yinede açılmıyor anlayamıyorum da sorunu

Of çıldırıcam

daha fazla kurcalayıp gönderdiğiniz garantide sizle kaynaklı sorun çıkmasın bence temiz iş yapın gönderin şimdi

daha fazla kurcalayıp gönderdiğiniz garantide sizle kaynaklı sorun çıkmasın bence temiz iş yapın gönderin şimdi
belli ki anormal bi sıkıntı var bence

Ya birde 4 ay oldu pcyi alalı korkuyorum bir şey olacak diye daha taksiti falanda bitmedi incehesaptan aldım

Videoyu youtubeye ekleyip burada paylaşabilirsiniz. ek olarak garantili üründe bilginiz iyi değilse sök tak vs. işlemlerini yapmanızı önermem

• Beğen
Reaksiyonlar: Este
Bios pili çıkartın. Güç kablosunu sökün kasadan yada prizden çekin. Bu durumdayken 3-4 kere power tuşuna basın sonra prizi ve pili takıp tekrar deneyin.

Geri